Julestemning i Kvitfjell

Juleferie og nyttår i Kvitfjell

Se hva som skjer i julen i Kvitfjell

Det er lite som slår julen i fjellet. Snødekte trær, nypreppa løyper, fyr i peisen og masse gøy aktiviteter for hele familien utenfor døren. Velg mellom lune, koselige hytter med plass til hele familien - eller nyt en komfortabel juleferie på Gudbrandsgard Hotell.

Alt ligger flott til rette i fjellet, med alpinbakker og langrennspor rett utenfor døra. Kom til oss i år og legg juleferien din til fjells. Lag nye minner sammen på skiferie.

jøkul jul

Overnatting i julen

Det er populært med jul og nyttår i Kvitfjell, så det lønner seg å være tidlig ute for å sikre din juleferie. HafjellKvitfjell Booking har hytter og leiligheter i hele fjellet, enten du vil bo nært bakken, butikker, restauranter, naturen eller langrennsløyper.
 

Se ledig overnatting i jul- og nyttårsferien

VÆR TIDLIG UTE

Alt som kan planlegges og forhåndsbestilles er gull verdt i det du ankommer Kvitfjell.

Forhåndskjøp heiskort og få best pris online. Trenger du ski, så bestill skiene allerede nå. Kanskje er det på tide å finpusse skiteknikken, da kan skiskole være en fin julegave til deg selv eller noen andre som trenger det.

 

BO NÆRT ALT DU TRENGER

Fra Gudbrandsgard Hotell går du rett ut i skiløypene, og de fleste hytter/leiligheter ski inn og ski ut. Det er flere restauranter og velge mellom, både på Mellomstasjonen, Vestsiden og Varden. Du finner noe for alle smakssanser, enten du vil ha alpeinspirert lunsj, julemat eller varme supper. 

Kvitfjell Alpinanlegg ligger kun 40 minutter fra Lillehammer sentrum. En by som er viden kjent for både julestemning og julegate. Her er det koselige spisesteder, cafeer og restauranter. På Maihaugen Museum er også verdt et besøk med julegate og julegran. 

Youtube video image