Youtube video image

Hvit jul og nyttår på fjellet

Hva er vel bedre enn å feire jul eller nyttår med familie og venner i en koselig hytte på fjellet? Eller ha alt lagt tilrette for en avslappende ferie med hotellopphold? 

Kvitfjell Alpinanlegg har et stort utvalg av hytter, leiligheter og flotte Gudbrandsgard Hotell som ligger midt i hjertet av Kvitfjell. Alt ligger flott til rette i fjellet, med alpinbakker og langrennspor rett utenfor døra. Kom til oss i år og legg juleferien din til fjells. Lag nye minner sammen på skiferie.

jøkul jul

Overnatting i julen

Det er populært med jul og nyttår i Kvitfjell, så det lønner seg å være tidlig ute for å sikre din juleferie. HafjellKvitfjell Booking har hytter og leiligheter i hele fjellet, enten du vil bo nært bakken, butikker, restauranter, naturen eller langrennsløyper.
 

Se ledig overnatting i jul- og nyttårsferien

BO NÆRT ALT DU TRENGER

Fra Gudbrandsgard Hotell går du rett ut i skiløypene, og de fleste hytter/leiligheter ski inn og ski ut. Det er flere restauranter og velge mellom, både på Mellomstasjonen, Vestsiden og Varden. Du finner noe for alle smakssanser, enten du vil ha alpeinspirert lunsj, julemat eller varme supper. 

Kvitjfell Alpinanlegg ligger kun 40 minutter fra Lillehammer sentrum. En by som er viden kjent for både julestemning og julegate. Her er det koselige spisesteder, cafeer og restauranter. På Maihaugen Museum er også verdt et besøk med julegate og julegran.