hent ut heiskort i automat

Hafjell Kvitfjell App

Med Hafjell Kvitfjell-appen kjøper du enkelt heiskortet ditt på mobil før ankomst. Gjennom vår app får du den informasjonen du trenger om vær, restauranter, åpne løyper og heiser rett i lomma. 

Last ned

Last ned HafjellKvitfjell app via din mobiltelefon i App Store eller Google Play Store.  

TIPS! Godkjenn stedstjenester når du laster ned vår app for å motta unike tilbud, tips om aktiviteter og viktige beskjeder. Du får også mulighet til å gi oss en kjapp tilbakemelding om din opplevelse i Hafjell. 

Kjøpe heiskort

Kjøper du heiskort i appen før ankomst kan du hente heiskortet ditt i en av automatene (følg skilting ved uthenting av heiskort) i anlegget (østsiden og vestsiden) og gå rett i heisen. Du kan kjøpe heiskort for 1-5 dager, kveldskjøring og timeskort i vår app. Heiskortene kan benyttes i Hafjell og Kvitfjell. Har du Axess-kort fra Hafjell eller Kvitfjell fra før, kan du fylle opp kortet i appen og gå rett i heisen. 

Vær og webkamera

Er du usikker på hvordan vær og føre det er i anlegget? Det kan du enkelt sjekke på vår app. Hold deg oppdatert på vær, vind og om det er meldt snø eller se hvordan det ser ut akkurat nå gjennom våre webkameraer. 

Løyper og heiser

Kjapt og lettvint kan du se hvilke heiser og løyper som er åpne i anlegget. 

Restauranter og afterski

På tide å hvile slitne bein med litt forfriskninger? Få full oversikt over restauranter og afterski i Hafjell.