GAMMELSETERHAUGEN SETERTUN

Stort og eksklusivt setertun med høy standard og særpreg, en fantastisk SPA-avdeling samt unik beliggenhet. Passer godt for både familier som reiser sammen, bryllup, konfirmasjoner eller andre festlige lag. Hyttene på tunet har til sammen 6 soverom, bibliotek som kan gjøres om til soverom + sovealkove. 18-22 sengeplasser, 4 bad og 2 fullt utstyrt kjøkken med spiseplasser for henholdsvis 22 personer og 10 personer. Se også egen presentasjon av Gammelseterhaugen Setertun her: https://www.gammelseterhaugenkvitfjell.com

Setertunet er på 260 kvm boareal og ca 90 kvm garderobe/oppbevaringsplass og består av 3 boenheter + en 80 kvm fantastisk luksus-SPA avdeling samt innendørs skismørebod med utluftning.
Tunet ligger skjermet til for trafikk, og har en stor seterkve som er perfekt for barne og skilek. Kort vei til langrennssporet, og ski inn / ski ut via skiveg, med en liten oppoverbakke på ca 100 meter opp seterkvea på vei hjem til hytta.
To av hyttene bindes sammen med en meget stor garderobe og gang under bakken med direkte utgang til terrenget. Her er det veldig god oppbevaringsplass og et stort tørkerom for skiklær og støvler.

Hovedhytta inneholder stort kjøkken med peis og stue/oppholdsrom, bibliotek, sovealkove og ett bad samt gjestetoalett, mens tilstøtende hytte inneholder 3 av soverommene (herav ett masterbedrom med egen tv, peis og terrasse) og 2 bad.

Stuen i hovedhytta er utstyrt med sofa, TV og peis. Det finns pool/billiardbord og eget bibliotek med lenestoler for avslapping og kos foran peisen.
Fullt utstyrt kjøkken med to kjøleskap, fryser, koketopp, to oppvaskmaskiner, kombi micro/stekovn, stekeovn, vaffeljern, quooker, kaffemaskin og vannkoker.
Stort spisebord med plass til opptil 18 personer og plass til 4 ved kjøkkenøy ved siden av.
Annekset på setertunet er separat, og inneholder 3 soverom, bad, samt ett eget kjøkken, som er fullt utstyrt med oppvaskemaskin, stekeovn, quooker, skuffekjøleskap samt bordpeis. Her der felles langbord, tv og sofa sitteplasser til ca 10 pers.
Stor luksus SPA-avdeling med steinbadekar til 2 personer, badestamp med fin utsikt ved stor glass skyvedør. 1 kaldtvanns ´vannfall´ til før/etter badstue med både vedfyret og elektrisk saunaovn, 3 forskjellige dusjer med og uten lys og 1-3 forskjellige stråletyper og opplevelser som RainAir, WhirlAir etc. 2 steinfotbad og avslapningsområde med 8-10 sitteplasser.
På sommeren har vi flotte turmuligheter både til fots og med sykkel. Med en halvtimes kjøretur når dere flere attraksjoner som Hunderfossen i sør og Fron badeland i nord. Kort avstand til små, fine sentrum som Fåvang og Landsbyen Ringebu. Det er en liten times biltur til Sjoa, hvor der et stort tilbud av vannaktiviter, som rafting, elvebrett, ducky, og juv-vandring i sommersesongen. Man kan samtidig besøke Heidal, Norges største tetthet av fredede hus og gårdstun.

Soverom Hovedhytte:
Soverom 1: Dobbeltseng med elevasjonsseng
Soverom 2: Dobbeltseng + 2 dobbelte lenestoler som kan enkelt gjøres om til 2 brede enkeltsenger. Her er det TV, stor peis og egen terrasse
Soverom 3: Familiekøye m/ 140 cm underkøye og 120 cm overkøye
Bibliotek med peis: Kan lett gjøres om til eget soverom med dobbeltseng 140 cm
Sovealkove / skapseng: med vindu og 120 cm seng

Soverom Anneks:
Soverom 1: Dobbeltseng
Soverom 2: Familiekøye med 140 cm underkøye og 90 cm overkøye
Soverom 3: Familiekøye med 140 cm underkøye og 120 cm overkøye
5 bad:
Alle dusjer er med showerpipe og hånddusj med opp til 3 forskjellige stråletyper

Bad 1: Dusj og toalett
Bad 2: Dusj og toalett
Bad 3: Dusj og toalett
Bad 4: Dusj og toalett (i anneks)
Bad 5: Toalett og servant
Bad 6: Dusj (4 stk) og toalett (i SPA)

I uthuset finnes det:
- Stor SPA-avdeling
- Vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel
- Ekstra fryser og kjøleskap
- Skismørebod med utluftning
- Tørkerom

Øvrig informasjon:
260 kvm + 40 kvm garderobe/oppbevaring.
HUSDYR ER IKKE TILLATT. Ikke-røyk.
Wifi og terrasse.

Se egen presentasjon av Gammelseterhaugen Setertun her: https://www.gammelseterhaugenkvitfjell.com

no