skikjøring i Hafjell

Betingelser for Skiskole

 

Betaling og avbestilling

All betaling betales innen start, online eller over disk. Betaling på plass i Kvitfjell gjøres enten i Sport 1 butikken på mellomstasjonen på Østsiden eller Sport 1 butikken på Skitorget på Vestsiden.

Ved avbestilling frem til dagen før leksjonens start, tilbakebetales hele beløpet minus et gebyr på NOK 195,-. Ved avbestilling samme dag krever legeerklæring for refusjon, minus et gebyr på NOK 195,-.

Gruppetime

Møtested for gruppetimer på Østsiden er ved heis G, KIDS Gudbrandsgard på mellomstasjonen. Møtested for gruppeleksjoner på Vestsiden er ved heis I, KIDS Skitorget

Ved 3 eller værre deltakere per kurs, har skiskolen rett til å slå sammen grupper. 

Privattime

Møtested for privattimer på Østsiden er ved heis G, KIDS Gudbrandsgard på mellomstasjonen. Møtested for privattimer på Vestsiden er ved heis I, KIDS Skitorget

Til foreldre

For oss som jobber i skiskolen setter vi pris på å få informasjon om barnet har spesielle behov før timer begynner. Det gjør det enklere for oss å gi barna den beste opplevelsen. Foreldrene bør også tenke på at barna kommer med energi og med mat i magen. Da får de mest glede ut av sin time hos skiskolen. Etter den første dagen ser vi over gruppene for å sørge for at barna blir plassert i riktig gruppe, basert på nivået i gruppen. 
 

Husk hjelm!