kvitfjellparken

Våre parker

Parktilbudet for sesongen 20/21 blir annerledes enn vanlig:

Kidsparken på Vestsiden åpner til romjulen. Byggingen starter i juleuken. Vi vil også se på andre tilbud utover vinteren for å ivareta dere som gjerne ønsker at det skal skje noe mer i bakkene. Pudderskogen på Varden er årets nyhet til alle som ønsker å kjøre løssnø og pudder i vinter.

Kvitfjellparken på Mellomstasjon vil dessverre ikke bli åpnet denne sesongen.


Vi har to terrengparker i Kvitfjell. På Mellomstasjonen ved Familieheisen finner du Kvitfjellparken. Det er en spennende og morsom park med mange ulike elementer og kreativt oppsett. Vi har jevnlige parkarrangementer gjennom sesongen. Som en del av barneområdet på vestsiden ligger KIDS-parken. Her finnes mindre hopp og bokser for de små og spretne. 

Hopp og big jump

I Kvitfjellparken finner du hopp for de fleste nivåer. Når alt i parken er åpent kan en velge mellom ti forskjellige hopp og big jumps.

hopp

 

Railer og boxer

Prøv deg på Kvitfjellparkens railer og boxer. Det finnes opptil 16 railer og boxer tilpasset ulike nivåer i Kvitfjellparken.

rail

 

KIDSparken

Kidsparken er en enkel og morsom park hvor små spirer kan øve seg på hopp og triks. Kidsparken ligger i barneområdet på vestsiden. Parken består av 4 bokser og railer og 5 mindre hopp og er det perfekte sted å øve seg før man setter i gang i Kvitfjellparken.

grønnparken

Velkommen til morsomme dager i Kvitfjell!