Varden Comfort stue
Varden Comfort stue
Varden Comfort stue
Varden Comfort Kvitfjell kjøkken

Varden Comfort - nye hytter!

Tags
blogg
Varden Comfort NO art

Vi har bygd 10 nye hytter med flott beliggenhet på vår nye fjellside Kvitfjell Varden. Alle hyttene ligger i umiddelbar nærhet ski inn/ski ut til både langrenn og alpint. Gjestene på Varden Comfort får mulighet til å velge Comfortpakken, som 

Varden Comfort-hyttene stod klare til jul, og kan bookes året igjennom.

Ved inngangen til Peer Gynts rike, tett inntil alpinbakken, ligger Varden Comfort. Våre nye hytter har høy standard, inkludert det lille ekstra, som gjør ferien mer behagelig og komplett. Kvitfjell Varden er et unikt område.

Varden er Kvitfjells mest familievennlige fjellside med brede grønne og blå løyper, området er perfekt for hele familien og for deg som elsker store carvingsvinger. En ny transportgondol knytter Varden til Vestsiden, og en 6-seters stolheis går til toppen av den nye fjellsiden. En blå og en grønn løype av bred og familievennlig karakter venter på Varden.

På sommeren har vi flotte turmuligheter både til fots og med sykkel. Med en halvtimes kjøretur når dere flere attraksjoner som Hunderfossen i sør og Fron badeland i nord. Kort avstand til hyggelige sentrumsområder som Fåvang og landsbyen Ringebu.

Hyttene bygges i løpet av sommeren 2018 og godt utstyrt med sofa, TV, peis/peisovn, fullt utstyrt kjøkken med kjøleskap, fryser, oppvaskmaskin, komfyr og microbølgeovn. Hytten har en romslig og koselig spisestue for 10 personer, hvor man kan nyte felles måtider. Hyttene har 4 soverom og to bad. 

Comfortpakken kan velges i handlekurven og inneholder
- Oppredde senger og håndklær
- Ski står klare i skiskapet for de som har forhåndsbooket skiutleie.
- KIDS 7-15 er inkludert i januar og mars
- Kjøkkenhåndklær og kluter
- Ved
- Kaffemaskin og kapsler
- Håndsåpe, oppvaskmaskintabletter og vaskemidler
- Stearinlys, toalettpapir og tørkeruller

Øvrig informasjon
-Tørkeskap, støveltørker og utvendig skiskap
-Hyttene er på 130 kvm.
-Wifi
-Parkering
-Husdyr er ikke tillatt.