Yttersvingen torsdag-søndag

Sømløs skiferie i Kvitfjell med tre dagers heiskort. Yttersvingen er et topp moderne leilighetsbygg, med ski inn ski ut i Kvitfjells vestside.

På Yttersvingen bor du i nærheten av alt. Så fort du parkerer bilen i oppvarmet garasje med lademuligheter, kan du legge fra deg skiutstyret ditt i skilockers, og ta heis opp til leiligheten. Skilockersene har også tørkemuligheter. 


På Skitorget, nabobygget til Yttersvingen, finner du alt av servicefasiliteter som skiutleie, restaurant, heiskortutsalg, sportsbutikk og oppmøte for skiskole. 


Yttersvingen har sin egen kolonial, Vestsiden Deli, hvor du kan supplere det du trenger til ferien og få muligheten til å skaffe lokale godbiter. 

Her får du i høyeste grad ski inn og ut, med løyper og heiser rett utenfor døren i snøsikre omgivelser.


I pakken er også heiskort i tre dager inkludert. I bestillingen velger du om du ønsker å stå på ski torsdag-lørdag, eller fredag til søndag.


Skiskole og skiutleie

Når du bestiller skiutleie kan du velge Yttersvingen som hentested, så vil skiutstyret være klart når du kommer. Ha leilighetsnummeret klart ved bestilling av skiutstyr.


Kvitfjell skiskole tilbyr leksjoner for alle, både privatleksjoner og gruppekurs gjennom hele sesongen. Her kan du velge mellom å finpusse teknikken i skreddersydde privattimer eller lære mer og utvikles sammen med andre i en gruppe.