Hytte i Kvitfjell

Vinterferie uke 9 i Kvitfjell

Hva er vel bedre enn å tilbringe vinterferien med ski på beina? Snødekte trær utenfor kjøkkenvinduet, ski inn/ ski ut til kilometervis med alpinbakker, nypreppede langrennsløyper og fantastisk stemning for hele familien. I Kvitfjell er det upåklagelige forhold nå og store mengder snø, så det er bare å forberede seg på en vinterferie slik den skal være. 

Uke 9 byr på flotte skidager. 2. og 3. mars har du muligheten til å oppleve årets folkefest og fartsfest i Kvitfjell når verdenseliten møtes for å konkurrere i utfor og super-g under World Cup Kvitfjell 2019!

Snøsikkert skisted med vakker natur
Kvitfjell er et komplett og snøsikkert skianlegg med skiutfordringer for alle nivåer. Vi er gjerne det første alpinsenteret til å åpne løypene om høsten og av de siste som stenger i slutten av april. Kvitfjell ble kåret av VG, til landets beste alpinanlegg for alpinister. Nøkkelen til suksessen er å tilby skiopplevelser på øverste hylle. Vakker natur, sjarmerende spisesteder, variert løypenett finner du i Kvitfjell. Vi sørger for at du møter perfekt, nypreppet snø under skiene hele vinteren.

Tre fjellsider - tre nivåer
Kvitfjell består av tre fjellsider. Østsiden, vestsiden og nye Kvitfjell Varden. På østsiden finner du løyper fra familieområdet KIDS GudbrandsGard i grønn til den velkjente Olympiabakken i svart. Her ligger GudbrandsGard hotell med Kvitfjell rett utenfor døren. Vestsiden, også kjent som solsiden, byr på hytter og leiligheter med gode solforhold og umiddelbar tilgang til naturen. Vestsiden har en blanding av grønne, blå og røde løyper, og et flott familieområde med lang båndheis for de minste. Varden er Kvitfjells familievennlige fjellside med brede, flotte grønne og blå løyper. Skiproduktet er perfekt for hele familien og for deg som elsker store carvingsvinger. 

Hyggelige arrangementer for hele familien
Gjennom uke 9 er det arrangementer for store og små. Barna kan blant annet stå på ski med maskoten vår, Jøkul, og det World Cup i Kvitfjell siste helgen i uke 9.