Gode skiopplevelser i tre fjellsider

Velkommen til Kvitfjell!

Kvitfjell Alpinanlegg vestsiden

Velkommen til Kvitfjell!

Kvitfjell Alpinanlegg ligger i vakre Gudbrandsdalen 45 minutter nord for Lillehammer. Kvitfjell ble bygget som arena for fartsdisiplinene til OL i Lillehammer 1994. Siden den tid har det vært stor utvikling. Kvitfjell består nå av tre fjellsider med løyper i ulik vanskelighetsgrad. 

 

MELLOMSTASJONEN

Mellomstasjonen/Østsiden byr på overnatting med flott utsikt over Gudbrandsdalen. Her finner du skiutleie og sportsbutikk, heiskortutsalg, Plaza skicafé, Koia afterski, Børson dagligvare, Fôr restaurant og løyper fra familieområdet KIDS GudbrandsGard i grønn til Olympiabakken i svart. Som en flott storstue ligger GudbrandsGard hotell med Kvitfjell rett utenfor døren. Hotellet har koselige rom, hyggelige spisesteder, god, lokal mat, nydelig beliggenhet og flott arkitektur. Gudbrandsgard

 

VESTSIDEN

Vestsiden, også kjent som solsiden, byr på hytter og leiligheter med gode solforhold og umiddelbar tilgang til naturen. På solfylte vestsiden finner du sportsbutikk, skiutleie, Ski inn Diner skicafè og heiskortutsalg på Skitorget ved påstigning til stolheisen. Populære Tyrihanstunet ligger også på vestsiden. Familieområdet KIDS Skitorget, med båndheis, barneskitrekk, KIDS-parken og KIDS World Cup, ligger også her med flotte områder for barn og nybegynnere.

 

VARDEN

Varden er Kvitfjell nye fjellside med familievennlige løyper. En ny transportgondol knytter Varden til Vestsiden, og en 6-seter stolheis går til toppen av den nye fjellsiden. En grønn og en blå løype som er perfekt for nybegynnere venter på Varden. Varden er Kvitfjells aller mest snøsikre område, og et svært populært område for hyttetomter med beliggenhet tett inntil både langrenn- og alpinproduktet. Kvitfjell Varden

Fakta om Kvitfjell

34 km alpinløyper
2 terrengparker
2 KIDS familieområder
25 løyper, 12 blå, 6 grønne, 6 røde, 3 sorte
14 heiser: 4 stolheiser, 1 gondol, 2 T-kroker, 4 tallerkenheiser, 3 rullebånd
Toppstasjon 1039 m
Høydemeter 854 m
2,6 km flombelyste alpinløyper
600 km preparerte langrennsløyper i nettverket

 

SKI INN OG UT

Med hytte eller leilighet i Kvitfjell har du et flott utgangspunkt for både en avslappende og aktiv ferie. I Kvitfjell er det naturen som gjelder og kan by på nydelig utsikt over Lågen og Gudbrandsdalen, omringet av natur på alle kanter.

I vintersesongen får du ski inn/ ski ut til Kvitfjell alpinanlegg fra de fleste av våre hytter og leiligheter. Her finnes det bakker for alle nivåer, fra grønne nybegynnerbakken til svarte løyper med olympisk standard. Opplev Kvitfjells magiske høyfjellstemning med snøkledde trær, koselige spisesteder og afterski.

På sommeren er det flotte turmuligheter både til fots og med sykkel. Med en halvtimes kjøretur når dere flere attraksjoner som Hafjell Bike Park og Hunderfossen i sør og Fron badeland i nord. Kort avstand til sentrum i Fåvang og landsbyen Ringebu. 

Ski i Kvitfjell