Varden comfort kvitfjell

Varden Comfort - nye hytter klare til sesongstart!

Alpinco bygger nye høystandard utleiehytter i den nye fjellsiden Kvitfjell Varden. Hyttene vil ha ski inn og ut direkte til skibakken og nærhet til høyfjellet, og vil ha god plass til å huse 8-10 personer.  

Allerede til sesongstart 18-19 vil de første hyttene stå klare i «Varden Comfort» og kan allerede bookes. Hyttene er utviklet i samarbeid med Tinde hytter, og er spesialtilpasset for Kvitfjell og for de som ønsker en aktiv alpinferie med høy grad av service.

Det er planlagt bygging av 10 nye hytter og 6 til på sikt. 5 av dem vil stå ferdig 1. desember, og de 5 neste til 1. februar. Noen av hyttene bygges som en etasjes alpinhytter, og noen over to plan med egen soveromsavdeling i underetasjen. Alle hyttene har to bad, og gode løsninger for oppbevaring av ski og tørking av klær etter en lang dag i bakken.

Fra hyttevinduet vil gjestene ha panoramautsikt til Vestsiden i Kvitfjell.

Med 8-10 sengeplasser fordelt på 4 soverom, er hyttene godt tilpasset for storfamilien, eller for de som ønsker å reise sammen på skiferie.

Hyttene i Varden Comfort ligger i det som kanskje er Gudbrandsdalens mest snøsikre områder, med uendelige muligheter for skiopplevelser både i alpinbakken og i langrennssporet.

Les mer om Varden Comfort her. 

Varden Comfort Varden comfort

Den første hytta settes opp, august 2018.