VARDEN 215

Fantastisk flott hytte med utsøkt beliggenhet på Kvitfjell Varden. 4 soverom. 10 sengeplasser, 2 bad, badstue, Ski inn/ski ut, og fullt utstyrt kjøkken.

En perle av en hytte på Kvitfjell Varden med høy standard og en gjennomgående flott og eksklusiv stil. Hytten har en varm atmosfære og har alle fasiliteter tilgjengelig for en perfekt hytteferie med familien eller gode kolleger. Her kan man nyte solrike dager ute i bakken, og kose seg foran peisen ved kalde vinterkvelder. Ski in/ski ut.
Varden er Kvitfjells mest familievennlige fjellside med brede grønne og blå løyper, området er perfekt for hele familien og for deg som elsker store carvingsvinger. En ny transportgondol knytter Varden til Vestsiden, og en 6-seter stolheis går til toppen av den nye fjellsiden.

På sommeren har vi flotte turmuligheter både til fots og med sykkel. Med en halvtimes kjøretur når dere flere attraksjoner som Hunderfossen i sør og Fron badeland i nord. Kort avstand til små fine sentrum som Fåvang og landsbyen Ringebu.

Lun og trivelig stue med gasspeis, i tillegg er det en egen TV stue / Lekekrok på hemsen.

Fullt utstyrt kjøkken med kjøleskap, fryser, oppvaskmaskin og komfyr. Hytten har en romslig og koselig spisestue, hvor man kan nyte felles måltider.4 separate soverom
Soverom 1: Dobbeltseng 180 cm x 200 cm
Soverom 2: 2 x Køyesenger 90 cm x 200 cm
Soverom 3: Dobbeltseng 180 cm x 200 cm
Soverom 4: Dobbeltseng 180 cm x 200 cm

2 separate bad:
Bad 1: dusj, toalett, badstue
Bad 2: dusj, toalett.

Øvrig informasjon
Hytten har vaskemaskin og tørketrommel
Barnestol og barneseng er tilgjengelig i hytten.
139 kvm. Husdyr ikke tillatt.
Internett tilgang, parkering i carport + utendørs.

no