Først på snø i Kvitfjell

Kvalitet i hver sving

De siste 20 årene har Nasjonalanlegget i Kvitfjell vært arena for mange unge lovende, og ikke minst allerede gullvinnende utøvere i alpint. At kvaliteten er enestående speiler seg både i antallet aktive som benytter seg av våre fasiliteter i tillegg til snømengden vi lagrer fra påske, gjennom sommeren og fram til tidlig åpning i midten av september. 

Nytt for i år er at vi satser på full lengde i treningsbakken og muligheter for storslalåm. 

Årlig kommer det aktive skigrupper til oss som har besøkt oss over tid og stadig vender tilbake. De er selv de beste til å forklare hvorfor akkurat Kvitfjell er en stadig tilbakevendende arena for sine utøvere.

- Dere har en bra arena og ikke minst stor forståelse for behov.
I tillegg har dere alltid et ønske om å tilrettelegge. 

Marianne Aam, Heming Skiklubb.

 

Bo i bakken

Hos oss har du valget mellom å bo i leilighet, eller hotell. Det er fordeler i begge leire. Bor man på hotellet har man tilgang på både frokostpakker og ikke minst fasiliteter som treningsrom og svømmeanlegg. Et komplett tilbud svært mange klubber og grupper finner tilfredsstillende. I leilighetene har man tilgang på eget kjøkken, skilagring rett utenfor og mulighet til å bo mer samlet enten som familie eller gruppe. 

- Det er perfekt å bo på hyttene, og ungdommene bruker den tiden det tar å gå til bakken som oppvarming til økt. Dere tilpasser så godt det går både med parkering og muligheten til å kjøre frem utstyr.

                                                                                 Marianne Aam, Heming Skiklubb.

 

Her kan du se hva landslagsgutta sa da de fikk gjenåpne skitreningen etter en brå sesongavslutning på grunn av Corona-situasjonen.


PRAKTISK INFORMASJON

Først på snø i Kvitfjell
Vi har produsert i overkant av 70.000 kubikkmeter snø som vi lagrer over sommeren. Det betyr at vi åpner Treningsbakken i høstferien allerede!

”Først på snø” gjelder fra planlagt sesongstart 26. september til planlagt ordinær sesongstart 7. november, avhengig av at vær og temperaturer spiller på lag med oss i høst.

Trasé
Treningsgjester som bor i våre senger blir prioritert med hensyn til reservasjon av traséer. I år blir situasjonen noe preget av Corona og vi antar at endel av de norske aktive skigruppene vil benytte seg av treningsmuligheter nasjonalt da de ikke får reise utenlands. På grunn av dette har vi satt opp egne betingelser og kontrakter for "Først på snø". Disse kan du lese mer om her:


Overnatting

Overnatting skjer hovedsakelig på Gudbrandsgard hotell og på Gudbrandsgard hyttegrend. Dersom dere er enkeltpersoner gjør dere bestillingen online via vår online booking.
For booking av større grupper over 14 personer, kontakt Hege Juliussen: [email protected] Tlf: 95 75 17 99

Heiskort

Det er egne heiskort for først på snø sesongen. Disse skal dere ha fått en link til i nyhetsbrevet som ble sendt ut til klubber som har vært her før eller er registrerte klubber i Norge.

Kontakt
Kontakt Trond Løken for booking av trasè: [email protected] Tlf: 41915612

Ved stor pågang har vi kapasitet til å gi 2 x 2 timer trening per dag.

VI HOLDER DEG OPPDATERT!

Få rykende fersk info fra våre nyhetsbrev.

kvitfjell alpinanlegg