Først på snø i Kvitfjell

Vi lagrer snø til høstferien 2019

 Ønsker dere å booke treningstid? Se kontaktinformasjon nedenfor. 

 

Først på snø i Kvitfjell
Vi har produsert i overkant av førti tusen kubikkmeter snø som ble lagret over sommeren og i høstferien åpner vi Treningsbakken.

”Først på snø” gjelder fra planlagt sesongstart 28. september til planlagt ordinær sesongstart 8. november, avhengig av at vær og temperaturer spiller på lag med oss i høst.

Overnatting
Treningsgjester som bor i våre senger blir prioritert med hensyn til reservasjon av traséer. Overnatting skjer hovedsakelig på Gudbrandsgard hotell og på Gudbrandsgard hyttegrend. Bestillingen kan gjøres som vanlig i vår online booking

Kontakt
Kontakt Trond Løken for booking av trasè: [email protected] Tlf: 41915612
Kontakt Hege Juliussen for overnatting: [email protected] Tlf: 95751799

Ved stor pågang har vi kapasitet til å gi 2 x 2 timer trening per dag.

 

Overnatting på hotell, i leilighet eller hytte

SKI INN OG UT

Med hytte eller leilighet i Kvitfjell har du et flott utgangspunkt for både en avslappende og aktiv ferie. I Kvitfjell er det naturen som gjelder og kan by på nydelig utsikt over Lågen og Gudbrandsdalen, omringet av natur på alle kanter.

I vintersesongen får du ski inn/ ski ut til Kvitfjell alpinanlegg fra de fleste av våre hytter og leiligheter. Her finnes det bakker for alle nivåer, fra grønne nybegynnerbakken til svarte løyper med olympisk standard. Opplev Kvitfjells magiske høyfjellstemning med snøkledde trær, koselige spisesteder og afterski.

På sommeren er det flotte turmuligheter både til fots og med sykkel. Med en halvtimes kjøretur når dere flere attraksjoner som Hafjell Bike Park og Hunderfossen i sør og Fron badeland i nord. Kort avstand til sentrum i Fåvang og landsbyen Ringebu. 

Ski i Kvitfjell