Tyrihanstunet

Matopplevelser i Kvitfjell

Kvitfjell Alpinanlegg har et bredt utvalg spisesteder fordelt på de tre fjellsidene. Enten man vil ha rykende fersk pizza, varm suppe, nybakte kanelboller eller en god kopp kakao.

Drikke
Pizza
Gourmet

Mellomstasjonen

for

Fór

Fôr Restaurant er plassert mellom bakkene på Mellomstasjonen. Her finner du mat som passer alle.

Fokuset til Fôr er å ha god og hjemmelaget mat til en hyggelig pris. De har også en fristende barnemeny tilgjengelig.

Åpent lørdag-søndag 11.00-16.00.
 

Prepperiet

Prepperiet

Prepperiet ligger i kjelleren på Gudbrandsgard Hotell. Her får du hjemmelaget 3-retters middag med innslag av lokale råvarer.

Enkelte dager er det spesielle menyer knyttet opp til høytid, høysesong og helger. 

 

Lobbybaren

Skibaren og Lobbybaren

Skibaren ligger innerst ved terrassen på Gudbrandsgard Hotell. Den er nyoppusset med et eksklusivt preg og en koselig atmosfære. Her serverer de hjemmelaget «skibarretter» med innslag av lokale råvarer.

Lobbybaren har alltid fyr i peisen, så her er det enkelt å slappe av. I tillegg til god drikke får du også enkle matretter, samt kakao med krem eller en tekopp.

 

Koia Kvitfjell

Koia

Koia ligger på Mellomstasjonen i Kvitfjell Alpinanlegg, i nærheten av Gudbrandsgard hotell. Her har de enkel lunsjservering av høy kvalitet, god stemning og atmosfære der alle kan trives, barn som voksne.

Koia holder åpent hver dag hele vintersesongen.

Åpent hver dag fra 12.00-18.00.

Beite Kvitfjell

Beite

Beite er et helt nytt serveringssted på Mellomstasjonen, i de gamle lokalene til Plassen under Gudbrandsgard Hotell. Her skal de servere alpeinspirert mat og virkelig gi folk en følelse av nærhet til fjellet. Interiøret er helt nytt og skal sammen med maten gi folk en liten følelse av alpene hjemme i Norge. Velkommen til åpning 7. november.

Åpent mandag-søndag fra kl. 11.00-16.00.

VESTSIDEN & VARDEN

Tyrihanstunet

Tyrihanstunet 

På Tyrihanstunet finner du tre sjarmerende serveringssteder i norsk tradisjonell byggestil: Tyrihans Skicafè, Pizzahuset og afterskien Fjøset. Med skiene som fremkomstmiddel finner du fort tunet som byr på god, fersk mat og perfekt beliggenhet tett ved bakken på vestsiden av Kvitfjell. Menyen består av blant annet den klassiske Club Sandwichen, tomatsuppe og pizza.

Åpent mandag-torsdag fra kl. 11.00-15.30.
Fredag kl. 10.00-16.30.
Lørdag kl. 10.00-22.00
Søndag kl. 10.00-16.30
Påsken : 29/3 - 31/3 - 10:00 - 18:00

Gondolen fjellbistro

Gondolen Fjellbistro

Velkommen til Gondolen Fjellbistro på Skitorget, Kvitfjell Vest. 
Her får man hjemmelaget mat, enten det er burger eller pasta, varme og kalde drikker samt god stemning. Book gjerne bord på forhånd eller stikk innom. Du finner restauranten på Skitorget på Vestsiden. De har også en liten utsalgskiosk ute på terrassen om man vil sitte ute foran bålpannen med en varm suppe. 

Mandag-torsdag fra kl. 12-00-15.00.
Fredag fra kl. 11.00-15.00.
Lørdag-søndag fra kl. 11.00-16.00.

 

Lettvint

Lettvint Café og Bar

Lettvint er en sosial café og bar med sportslige aktiviteter, lett mat og god drikke. Ved hjelp av interiør, stemning og aktiviteter skiller de seg ut fra de andre spisestedene i Kvitfjell. Lettvint tilbyr aktiviteter som shuffleboard, dart, beer pong og brettspill.

Mandag fra kl. 12.00-18.00
Tirsdag-torsdag fra kl. 12.00-22.00
Fredag fra kl. 11.00-22.00.
Lørdag-søndag fra kl. 11.00-22.00.

Varden Kvitfjell

Varden Restaurant

Høyt oppe på den 3. fjellsiden i Kvitfjell ligger Varden Restaurant. Utsikten her er i seg selv verdt et besøk, med fantastiske Rondane og Jotunheimen som bakteppe. Her er det ski inn og ut, samt umiddelbar nærhet til langrennsløypene. Her serveres det hjemmelaget frokost, smørbrød og lunsj. I tillegg arrangerers det vin- og tapaskvelder gjennom sesongen.

Åpent hver dag fra 11.00-16.00. 

Lørdager til 21.00.