konferanse

Konferanselokaler

Tags
konferanse

GudbrandsGard har en innbydende og moderne konferanseavdeling med muligheter for møterom i mange størrelser og med teknisk utstyr som tilfredsstiller dagens behov. Hos oss kan du trygt arrangere ditt neste møte - enten det er kick-off, ledersamling, workshop eller event. Vår konferanseavdeling sørger for personlig oppfølging og service. 

Flere av møterommene er inspirert av norsk ski- og idrettsmiljø, mens andre rom har utsikt mot Gudbrandsdalen med sin flotte natur sommer og vinter. Vi har også flere lyse og fine grupperom med standard teknisk utstyr og projektor. Hele konferanseavdelingen ligger i samme etasje med heis fra resepsjonen.

Kongressen

Vår største konferansesal «Kongressen» er på hele 300 kvm og har kapasitet for opptil 250 personer. Salen har meget god takhøyde, akustikk og store vinduer med mye dagslys. «Kongressen» kan også brukes til selskaper og banketter. Her kan det dekkes til 170 personer.

Plenum 1 og 2 

Plenum 1 og Plenum 2 er to møterom som kan slåes sammen til ett, som da rommer 150 personer. Begge rom har godt med dagslys og dobbeltdører ut, som gjør at det passer både til messer og bilpresentasjoner.

Om oss