servering på gudbrandsgard
servering på gudbrandsgard

Servering GudbrandsGard hotell

Tags
servering
servering & afterski

GudbrandsGard Hotell er kjent for sitt gode kjøkken. Våre kokker har alle lang erfaring, og legger sin stolthet i å gi deg en god smaksopplevelse. Kjøkkenet bruker mye lokale råvarer, men henter også inspirasjon fra det internasjonale kjøkken, som våre kokker har god erfaring fra.

Gildestua

Gildestua på GudbrandsGard

På GudbrandsGard Hotell vil du alltid komme til dekket bord. Vår buffetrestaurant innbyr til gode smaksopplevelser i avslappende og intime omgivelser. 

Her serverer vi en god og næringsrik frokostbuffet som gir deg en fullkommen start på dagen.
Som en perfekt avslutning på dagen, kan du nyte en god middagsbuffet sammen med familie, venner eller gode kollegaer. Kjøkkenet kan også friste med utvalgte grillspesialiteter som skjæres, veies og grilles etter ditt ønske «à la minute»

I Gildestua serveres det daglig et godt utvalg av råkost og salater tilpasset både vegansk og vegetariansk kosthold. Gode dressinger, deilig olivenolje og godt brød følger med. Varmrettene er rustikke og velsmakende, og serveres ofte i form av en gryterett, stek eller hel fisk med nøye utvalgt tilbehør. Dessertene er hjemmelaget, eller kjøpt inn på spesialbutikker, slik at vi alltid kan stå inne for høy kvalitet. 

Restauranten har en kapasitet på 150 personer. 

Åpningstider Gildestua Buffet

Søndag-Søndag 18:30-21:30

Åpningstider Gildestua Frokost

Mandag-Søndag | 08:00-10:00

 

Prepperiet

Prepperiet på GudbrandsGard

Den gamle peisestuen har blitt renovert i moderne nordisk stil, og har blitt til en flott restaurant. 

Prepperiet er hotellets event restaurant og åpnes en til tre ganger per måned for forskjellige eventer og temakvelder. Følg med på Prepperiets eventkalender på facebook og på våre nettsider for å få med deg kulinariske opplevelser gjennom hele vintersesongen.

Noen av høydepunktene vil blant annet bestå av «winemakers dinner», ulike gjestekokker og andre kulinariske opplevelser.
Vanligvis legges Prepperiets eventer til lørdager.

Åpningstider Prepperiet og Vinkjeller

Utvalgte arrangement og lukkede selskaper på forespørsel.
 

Lobbybaren

Lobbybaren på GudbrandsGard

I vår innbydende lobbybar er det mulig å trekke inn og ta seg en pause fra dagens aktiviteter, eller nyte sene og avslappende kvelder. Her er det alltid fyr i peisen, og du kan kose deg og slappe av med noe godt og enkelt å spise og drikke, i en av våre mange sittegrupper. 

I lobbybaren serveres blant annet dagens hjemmelagde suppe, samt et utvalg delikate og fristende smørbrød. Det er også mulig å nyte dagens utvalg av bakst, samt et stort utvalg av kaffe og te.

Åpningstider

Søndag-Søndag | 07:00-00:00

 

Skibaren

Skibaren ligger innerst ved hotellets terrasse. Skibaren er nyoppusset med et eksklusivt preg og har en ujålete og koselig atmosfære. Skibaren er åpen daglig fra klokken 15:00-19:00, med unntak av søndager. Her kan det nytes ulike deleretter samt norsk og internasjonal tapas og noe godt å drikke. Skibaren er stedet du vil være etter en lang dag ute i bakken. Ta plass i selve baren, eller finn et bord litt lengre inne foran peisen.

Hver lørdag er det livemusikk med pianist eller trubadur, som skaper en munter og uhøytidelig stemning til afterski og etter middag frem til klokken 01:00.

Åpningstider

Mandag-Fredag | 15:00-19:00
Lørdag | 15:00-00:00
Søndag | stengt