Studio H B101

Funksjonelle og urbane leiligheter på Kvitfjell vestside. 2 soverom, 7 sengeplasser, 1 bad, fullt utstyrt kjøkken, terrasse, flott uteområde med ski in/ ski out.


Studio H er et funksjonelt leilighetsbygg, perfekt plassert på Kvitfjell Vest. Alle leilighetene er urbane og har samme inndeling av rom, men er unike i stil og farger.

Flott uteområde med egen skiheis, som fører deg rett inn i alpinbakken, mens langrennsløypene passerer rett utenfor. Uteområdet på baksiden av bygget er skjermet for trafikk, i tillegg er det opplyst på kveldstid, så det egner seg perfekt for barnelek og familiehygge.

På sommeren har vi flotte turmuligheter både til fots og med sykkel. Med en halvtimes kjøretur når dere flere attraksjoner som Hunderfossen i sør og Fron badeland i nord. Kort avstand til små fine sentrum som Fåvang og landsbyen Ringebu.

Stuen inneholder sofagruppe, TV og et større spisebord for felles måltider.
Og inne på ene soverommet er det også en TV, som kan brukes hvis man medbringer egen DVD -spiller eller Playstation. Ene sengen kan enkelt gjøres om til en liten sofakrok.


Kjøkkenet er fullt utstyrt med kjøleskap, fryser, oppvaskmaskin, komfyr.

2 separate soverom
Soverom 1: Familiekøye
Soverom 2: 2 køyesenger.

1 Bad
Dusj, WC

FRA VINTERSESONG 18/19 VIL DENNE LEILIGHETEN OGSÅ HA VASKEMASKIN, MICRO, BARNESTOL OG BARNESENG TILGJENGELIG.

Øvrig informasjon
51kvm.
Husdyr ikke tillatt.
Gratis Wi-fi.
Terrasse.
Oppvarmet parkering for 1 bil, i tillegg til uteparkering.
no