Storhytter i Kvitfjell

I Kvitfjell har vi storhytter med opptil 40 sengeplasser og 10 soverom. Velg mellom hytter med flott utsikt til storfamilien eller ditt arrangement!

I Kvitfjell har vi et bredt utvalg av koselige hytter og leiligheter midt i naturen hvor du kan nyte både stillhet og aktiviteter med familie og venner. Vi har tre fjellsider å velge mellom med hver sine kvaliteter. Mellomstasjonen (østsiden), Vestsiden og Varden.

Mellomstasjonen
Mellomstasjonen/Østsiden byr på overnatting med flott utsikt over Gudbrandsdalen. Her finner du skiutleie og sportsbutikk, heiskortutsalg, Beite skicafé, Koia afterski, Børson dagligvare, Fôr restaurant og løyper fra familieområdet KIDS GudbrandsGard i grønn til Olympiabakken i svart. Som en flott storstue ligger Gudbrandsgard Hotell med Kvitfjell rett utenfor døren. Hotellet har koselige rom, hyggelige spisesteder, god, lokal mat, nydelig beliggenhet og flott arkitektur. 

Vestsiden
Vestsiden, også kjent som solsiden, byr på hytter og leiligheter med gode solforhold og umiddelbar tilgang til naturen. På solfylte vestsiden finner du sportsbutikk, skiutleie, Gondolen Fjellbistro og heiskortutsalg på Skitorget ved påstigning til stolheisen. Populære Tyrihanstunet og Lettvint ligger også på vestsiden. Familieområdet KIDS Skitorget, med båndheis, barneskitrekk, KIDS-parken og KIDS World Cup, ligger også her med flotte områder for barn og nybegynnere. De nye, flotte leilighetene på Yttersvingen ligger på vestsiden. 

Varden
Varden er Kvitfjell nye fjellside med familievennlige løyper. En ny transportgondol knytter Varden til Vestsiden, og en 6-seter stolheis går til toppen av den nye fjellsiden. En grønn og en blå løype som er perfekt for nybegynnere venter på Varden. Varden er Kvitfjells aller mest snøsikre område, og et svært populært område for hyttetomter med beliggenhet tett inntil både langrenn- og alpinproduktet. Nå finner du også Pudderskogen og Vardenskogen på Varden. Prøv også ut Varden Restaurant som ligger ved avstigningen til stolheisen.

 

 

Se mer informasjon om våre storhytter

 

Dæhliehytta

Dæhliehytta er Kvitfjells aller største hytte. Den ligger på Kvitfjells mellomstasjon (østsiden). Hytta har 40 sengeplasser, 10 soverom, 9 bad og stort kjøkken. Hytta blir brukt til familie og venner, bedrifter og til brylluper, konfirmasjoner og andre festlige lag. Dæhliehytta ligger ca 400 m. unna Kvitfjell alpinanlegg.

Book Dæhliehytta her!

 

Dæhliehytta

 

 

 

Furusethhytta fasade somer

 

 

 

Furuseth hytta

Furuseth hytta ligger på Kvitfjells mellomstasjon (østsiden). Hytta har praktfull utsikt mot Gudbrandsdalen. Furuseth hytta inneholder 8 soverom, 6 bad og egen relaxavdeling. Hytta passer for storfamilier, venner eller kurs og konferanse. Hytta ligger ca. 600 m. fra alpinanlegget. Flotte langrennsmuligheter i nærheten.

Book Furusethhytta!

 

 

 

Kvitfjellgard

Kvitfjellgard er en flott, laftet hytte i typisk norsk stil. Hytta ligger på mellomstasjonen (østsiden) med flott utsikt. Kvitfjellgard har 20 sengeplasser, 7 soverom, fullt utstyrt kjøkken, 2 bad og vaskerom. Hytta er perfekt for venner, storfamilien eller kurs og konferanse.  

Book Kvitfjellgard!

 

 

Kvitfjellgard vinter

 

Gammelseterhaugen

 

Gammelseterhaugen Setertun

Flott nytt eksklusivt Setertun med høy standard og særpreg og en fantastisk SPA avdeling samt unik beliggenhet. Passer godt for både familier som reiser sammen, samt bryllup, konfirmasjoner eller andre festlige lag. Hyttene på tunet har til sammen 6 soverom, bibliotek som kan gjøres om til soverom + sovealkove. 18-22 sengeplasser, 4 bad og 2 fullt utstyrt kjøkken med spiseplasser for hhv 22 personer og 10 personer.

Book Gammelseterhaugen Setertun

 

Vardenvegen 321

 

Vardenvegen 321

Ny, flott storhytte med utsøkt beliggenhet på toppen av Kvitfjell Varden. 5 soverom. 15 sengeplasser+ 2 sengeplasser på sovesofa i loftstuen, 2 bad, badstue, Ski inn/ski ut via en liten skivei, og fullt utstyrt kjøkken

Book Vardenvegen 321

Bjønnlitjønnvegen 17A

Storhytter på Kvitfjells solside, Vestsiden, som passer perfekt til storfamilien, vennegjengen eller firma. Hyttene har 5-6 soverom, med palss til inntil 16 psersoner. På Vestsiden finner du skituleie og sportsbutikk, samt flere spisesteder og afterski. Alle hyttene ligger perfekt til ved bakkene og med langrennsspor i umiddelbar nærhet.

Book Bjønnlitjønnvegen 17A

 

Bjønnlitjønnvegen 17A

 

Vardenvegen 244

 

Vardenvegen 244

Ny, fantastisk storhytte med utsøkt beliggenhet på toppen av Kvitfjell Varden. 5 soverom. 12 sengeplasser, 2 bad, badstue, fullt utstyrt kjøkken, ski inn / ski ut alpint, og med ett enormt langrennsløypenett rett utenfor døren.

Book Vardenvegen 244

 

Kariråket 5

Nyoppført hyttedrøm på Kvitfjells Østside.Nær beliggenhet til alpinbakken, langrenn og eventyrlige GudbrandsGard Hotell.. Arkitektur med særpreg, og en fantastisk utsikt inn i Rondane. 5 soverom, 12 sengeplasser. Velkommen til Kariråket 5! Spektakulær og velutstyrt storhytte med 5 soverom, 12 sengeplasser, 2 bad, badstue og godt utstyrt kjøkken.

Stuen er utstyrt med komfortabel sofa, TV, peis/ peisovn
Lille TV-stuen inneholder sofa, TV
Kjøkkenet er fullt utstyrt og har kjøleskap, fryser, komfyr og oppvaskmaskin.
Stort spisebord for hyggelige fellesmåltider.

Book Kariråket 5

Kariråket 5

 

Vestagard

 

Vestagard

Storhytter på Kvitfjells solside, Vestsiden, som passer perfekt til storfamilien, vennegjengen eller firma. Hyttene har 5-6 soverom, med palss til inntil 16 psersoner. På Vestsiden finner du skituleie og sportsbutikk, samt flere spisesteder og afterski. Alle hyttene ligger perfekt til ved bakkene og med langrennsspor i umiddelbar nærhet. Hytte på Kvitfjell vest. ski in/ ski out, 5 soverom, 15 sengeplasser, 2 bad, badstue.

Lett adkomst fra hovedveien og godt med parkeingsplasser. Ski in/ ski out.
Satt opp av gammelt tømmer i kombinasjon av eik, furu og skifer. Gjennomført detaljert interiør og høy standard.
Stue med sofa , TV, dvd, stereoanlegg, peis. Wifi og parkering.

Book Vestagard