Bo i det beste midt i bakken

Book Yttersvingen for sesongen 2021-22! Nye, flotte leiligheter med sentral beliggenhet på vestsiden.

Hytter og leiligheter i Kvitfjell Alpinanlegg. Yttersvingen.

Familiekos og hytteliv

Ta med deg dine på familiehytte i Kvitfjell Alpinanlegg.
<% formatMonthYear(booking.arrivalDate, 'en') %> <% formatWeekday(booking.arrivalDate, 'en') %>
<% formatMonthYear(booking.departureDate, 'en') %> <% formatWeekday(booking.departureDate, 'en') %>

Age of children (0-17 yrs):

OVERNATTING i hotell, hytter og leiligheter

Bestill overnatting i vår online booking.

Hytter - online bookingHotell - online booking

sommer

MELLOMSTASJONEN

Mellomstasjonen/Østsiden byr på overnatting med flott utsikt over Gudbrandsdalen. Her finner du skiutleie og sportsbutikk, heiskortutsalg, Plaza skicafé, Koia afterski, Børson dagligvare, Fôr restaurant og løyper fra familieområdet KIDS GudbrandsGard i grønn til Olympiabakken i svart. Som en flott storstue ligger GudbrandsGard hotell med Kvitfjell rett utenfor døren. Hotellet har koselige rom, hyggelige spisesteder, god, lokal mat, nydelig beliggenhet og flott arkitektur. Book Gudbrandsgard Hotell

 

 

VESTSIDEN

Vestsiden, også kjent som solsiden, byr på hytter og leiligheter med gode solforhold og umiddelbar tilgang til naturen. På solfylte vestsiden finner du sportsbutikk, skiutleie, Gondolen Fjellbistro og heiskortutsalg på Skitorget ved påstigning til stolheisen. Populære Tyrihanstunet ligger også på vestsiden. Familieområdet KIDS Skitorget, med båndheis, barneskitrekk, KIDS-parken og KIDS World Cup, ligger også her med flotte områder for barn og nybegynnere. Book Yttersvingen.

VARDEN

Varden er Kvitfjell nye fjellside med familievennlige løyper. En ny transportgondol knytter Varden til Vestsiden, og en 6-seter stolheis går til toppen av den nye fjellsiden. En grønn og en blå løype som er perfekt for nybegynnere venter på Varden. Varden er Kvitfjells aller mest snøsikre område, og et svært populært område for hyttetomter med beliggenhet tett inntil både langrenn- og alpinproduktet. Book Varden Fjellandsby

Er det fullt i online bookingen, eller booker du tett på ankomst? Ta direkte kontakt med Hafjell Kvitfjell Booking!
Tlf:  +47 61 24 90 00 
Mail: [email protected]

Bo i nærheten av opplevelsene

Med hytte eller leilighet i Kvitfjell har du et flott utgangspunkt for både en avslappende og aktiv ferie. I Kvitfjell er det naturen som gjelder og kan by på nydelig utsikt over Lågen og Gudbrandsdalen, omringet av natur på alle kanter.

På sommeren er det flotte turmuligheter både til fots og med sykkel. Med en halvtimes kjøretur når dere flere attraksjoner som Hafjell Bike Park og Hunderfossen i sør og Fron badeland i nord. Kort avstand til sentrum i Fåvang og landsbyen Ringebu. 

I vintersesongen får du ski inn/ ski ut til Kvitfjell alpinanlegg fra de fleste av våre hytter og leiligheter. Her finnes det bakker for alle nivåer, fra grønne nybegynnerbakken til svarte løyper med olympisk standard. Opplev Kvitfjells magiske høyfjellstemning med snøkledde trær, koselige spisesteder og afterski.