Happy Deal

Book gunstig overnatting i hytte eller leilighet 40 min Hafjell og Hunderfossen Familiepark.

Hyttekos Kvitfjell

GUNSTIG OVERNATTING

I sommer er det Norgesferie som gjelder. Leter du etter den ultimate ferieopplevelsen for din familie? VI har gjort det enkelt for deg.
 

Med Happy Deal* får du:

10 % rabatt på heiskort i Hafjell Bike Park
20 % rabatt på sykkelleie i Hafjell Bike Park
Gratis tur i Gondolen i Hafjell for de som bor i hytta/leiligheten
10 % rabatt i Lilleputthammer
Du kan også kjøpe inngangsbillett til Maihaugen i samme bestilling

På grunn av begrensninger i antall besøkende grunnet Covid19, må inngangsbilletter til Hunderfossen Familiepark bookes på deres nettside. 
 

I Kvitfjell bor du rimelig kun 40 min kjøretur unna Hafjell og Hunderfossen. I tillegg har du fjellet rett utenfor vinduet med alle naturopplevelsene det har å tilby. 

 

Ønsker du å bo nærmere Hafjell Bike Park, Hunderfossen Eventyrpark og Lillehammer anbefaler vi overnatting i våre enheter i Hafjell. 

 

*forutsetter at dere overnatter i våre enheter.


 

Nyt tiden sammen på hytte med nærhet til opplevelser og aktiviteter for hele familien.
Late morgener, god frokost og sene sommerkvelder. 

Bor du i Kvitfjell bor du i fjellet og får oppleve fjelluften og naturen rett utenfor vinduet. En 40 min kjøretur unna ligger Hafjell med Hunderfossen Eventyrpark, Lilleputthammer, Barnas Gård, Vegmuseet og Lillehammer i nærheten. Enten du reiser med små barn, store barn eller kjæresten, her finnes det sommeropplevelser for alle. 

 

Jente på sykkel i Hafjell Bike Park

HEISKORT 10 %

Ved å benytte deg av Happy Deal, får du 10 % rabatt på heiskort i Hafjell Bike Park. 
Hafjell Bike Park er ledende i Norge på heisbasert sykling. Downhill sykling er en morsom aktivitet utenom det vanlige, og passer for alle som kan sykle på en vanlig sykkel. Konseptet går ut på å bruke skiheisene for transport opp, og så kose seg nedover bakkene på samme måte som når man står på ski eller brett om vinteren. Våre 18 spesialbygde løyper som er rangert fra grønn til sort vanskelighetsgrad, hvor grønn er det letteste, og sort er for de mer drevne syklistene.

Hafjell Bike Park har åpnet hver dag fra 4. juli til og med 9. august. Se åpningstider her.

Sykkelutleie 20 %

Med Happy Deal får du 20 % rabatt på sykkelleie hos Hafjell Bike Park. Hjelm og beskyttelsesutstyr er inkludert i alle bestillinger. Downhillsykkel? Stisykkel? El-sykkel? Uansett hva du trenger, har Hafjell Bike Park Scott-sykler av høy kvalitet for store og små, klare for flotte sykkelopplevelser.

Hafjell Bike Park har åpnet hver dag fra 4. juli til og med 9. august. Se åpningstider her.

Hafjell Bike Park

Gondolen i Hafjell

Gratis gondoltur

Alle som benytter seg av Happy Deal får gratis gondoltur. 
Gondolen i Hafjell tar deg 586 høydemeter opp til Mosetertoppen på 10 minutter. Det finnes mange turmuligheter med start fra Mosetertoppen. Her åpner det seg et turterreng som passer hele familien, enten det er til fots eller på sykkel. 
Gondolen har plass til barnevogn, 2 sykler, rullestol og hunder er velkomne.

Gondolen har åpnet hver dag fra 4. juli til og med 9. august. Se åpningstider her.

SYKKELSKOLE 

 Ønsker du en innføring i hvordan man bedriver utforsykling? Lære de grunnleggende prinsippene? Bli guidet rundt i anlegget vårt eller på fjellet?

Hafjell BIke Park kan hjelpe deg med å finpusse dine ferdigheter i både terreng- og downhillsykling, og utvikle teknikken din uansett om du foretrekker å suse ned løypene i Hafjell eller ta ny personlig rekord i Birken.

I tillegg har vi billige introduksjonskurs til utforsykling hver dag kl 11.00 på Mosetertoppen.

Hafjell Bike Park har åpnet hver dag fra 4. juli til og med 9. august. Se åpningstider her.

Sykkelskole i Hafjell Bike Park

Sykkel i Kvitfjell

OPPLEVELSER I KVITFJELL OG OMEGN

I Kvitfjell og området rundt er det mye fint turterreng i flott natur, som passer for enhver. Langs Peer Gynt stien finnes det mange muligheter for korte til lange turer, hvis ikke du ønsker å prøve deg på hele turen som er på 90 km. Les mer om turer i Kvitfjell her.
Stisykling i Kvitfjell passer for alle. Fra fine grusveier til stier for de mer erfarne kan du blant annet nyte utsikten over Rondane og oppleve Peer Gynt rike fra sykkelsetet. Les mer om stisykling her

 

35 minutter fra Kvitfjell. 👌 I vårt søsteranlegg: @hafjell #Repost • • • • • • Dagen vi alle har ventet på - i dag kl. 1000 åpnet Hafjell Bike Park. Og med den 2500 kvm nye pumptracken på Gondoltoppen. 🚴‍♂️🚴‍♀️ Og til deg som vil teste pumptracken eller downhill sykling. Vi har åpent hver dag fra kl. 1000 - 1600 - HELE juli, store deler av august og inn i september/oktober. VELKOMMEN!!! 🤩🚲 PS Husk å kjøpe heiskort på www.hafjell.no eller i appen (Hafjell Kvitfjell - Alpinco som utgiver, ikke Loop) @fnugg.no @visitlillehammer @visitnorway
Our instagram
Sommer i dalen og på fjellet 😀 #Repost @gudbrandsgard.kvitfjell • • • • • • GudbrandsGard hotell, Kvitfjell Summer is here, a lot of things happening at the hotel right now 😍👍 we are looking for to see both new and old guests in the fall ☀️ #norway #kvitfjell #oppland #summer #amazingview #hotell #kvitfjellalpinanlegg #gudbrandsgard #gudbrandsgardhotell #gudbrandsdalen
Our instagram
Fra hvitt til grønt! Hva med sommerferie i Kvitfjell i år? Kort vei til alt og fjell som nærmeste nabo utenfor døra😍 #kvitfjell #fnugg
Our instagram
Det skjer ting i Kvitfjell 🙏 #kvitfjell #yttersvingen
Our instagram
God start på uka! Vi har signert ny 3 års-avtale med @ramo_norge og @nordicaski. Det betyr at vi i dag rydder og bytter gamle ski slik at samtlige ansatte kjører på beste sort til neste sesong #kvitfjell
Our instagram