Snøsikre

Snøsikre Kvitfjell!

I Kvitfjell er det perfekte forhold i løypene. 

Selvom vinteren i år har blitt omtalt som snøfattig og dårlig nytt for skientusiaster kan ikke det samme sies om Kvitfjell. Her er det fantastiske løyper og massevis med snø, akkurat slik vinteren skal være.

Tidlig snøfall og kuldegrader ga ideelle forhold for over 100 snøkanoner i annlegget og Kvitfjell kunne ha tidlig åpning allerede i starten av November. Dette ble det perfekte utgangspunktet for sesongen. Med jevne minusgrader har snøkanonene pøst ut flere lastebillass med snø i minuttet og gitt bakkene et flott underlag. Når det i tillegg har kommet flere dryss med nysnø har det gitt oss bakker slik vi vil ha dem, kombinasjonen mellom kunstsnø og natursnø gir en god såle. Skigjestene har nytt fine dager i bakken hver dag siden åpning og kan fortsette å nyte helt frem til 23.april.

Alle heiser og bakker i anlegget er åpne. Kvitfjell kan derfor friste med 32 kilometer med bakker og fantastisk føre. Alle heisene er åpne til 16:00 fra søndag til torsdag, 16:30 på fredag og lørdag og kveldskjøring tirsdag og fredag til klokken 20:00. De første vinterferie gjestene har allerede inntatt Kvitfjell og vi er klare for flere i ukene som kommer. Værmeldingene ser bra ut med minusgrader og sol fremover, det kan derfor nytes fantastiske forhold med et vær som gir påskestemning. Videre er vi klare for folkefest under World Cup, påskeferie og mange andre spennende arrangementer fremover. 

kvitfjell

Se snørapport 

Se fullt vinterferieprogram

Se World Cup program

Vi ønsker alle velkommen til full vinter i Kvitfjell!