Arve Tellefsen påskekonsert

Sjelden musikalsk opplevelse i Kvitfjell

Skjærtorsdag skal Kjetil Bjerkestrand og selveste Arve Tellefsen holde intimkonsert på Gudbrandsgard hotell i Kvitfjell.

Ny musikalsk tradisjon
Det er Kjetil Bjerkestrand som inviterer venner og musikalske samarbeidspartnere til intimkonsert i Kvitfjell.

-Tanken er å skape en ny musikalsk tradisjon på Kvitfjell og Gudbrandsgard hotell. Vi ønsker å lage flere konserter på Gudbrandsgard fremover, med flere ulike gjester, sier Bjerkestrand.

Bjerkestrand og Tellefsen har jobbet tett sammen i mange år, og skal ha flere konserter sammen i tiden som kommer. De to feirer 30-årsjubileum for sitt samarbeide som begynte i 1988.

-Programmet vil inneholde smakebiter fra hele repertoaret vi har sammen, fra den første “Pan” som kom i 1988, til smakebiter fra et helt nytt prosjekt som skal fremføres for første gang i august 2018, forteller Bjerkestrand. -Publikum kan også forvente å høre noe fra Peer Gynt-musikken som jeg hadde det musikalske ansvaret for i 2014-16, der Arve Tellefsen bidro sterkt med sin helt unike tone.

Stor interesse
Hotellsjef for Gudbrandsgard hotell, Tanja Dolaschinski, forteller at interessen for konserten er stor, og at de har fått mange telefoner fra folk som ønsker å bestille billetter.

-Det er en sjelden anledning å se Arve Tellefsen i en så intim setting. Vi har noen få rom ledig i helligdagene i påsken, så det gjelder å være rask hvis man ønsker overnatting og konsertbilletter, sier Dolaschinski. -Vi håper at både lokale, hotellgjester og hyttegjester i området tar turen. Påskeværet ser ut til å bli fantastisk, og det er mange flere opplevelser på programmet i Kvitfjell for hele familien, forteller Dolaschinski.

-Arve er en av de aller ypperste musikerne og formidlerne Norge har fostret. Det er ingen musikere som har en sterkere signatur. Jeg er kjempestolt av å ha han med på denne kvelden, avslutter Bjerkestrand.

Rikt påskeprogram med flere høydepunkter
Markedsansvarlig i Kvitfjell, Vibeke Fürst Holtmann kan fortelle at Kvitfjells påskeprogram ellers byr på tradisjonsrike aktiviteter som Gudbrandsgards store påskerenn, og en ny kommende tradisjon med et lavterskel utforrenn på Kvitfjells nye fjellside Varden. -“Poolparty” med Hawaii-tema for barna på Gudbrandsgard hotell er også en stor hit. For de minste blir det barnekino hver dag og diverse aktiviteter med maskoten vår, Jøkul.

-Et av høydepunktene er når to av serveringsstedene i Kvitfjell, Koia og Plaza, slår seg sammen og lager “Sea food barbeque” på Toppen. Påskeaften blir det laget en provisorisk restaurant på toppen av Kvitfjell hvor det serveres grillet hummer og nydelig fiskesuppe med god drikke til, forteller Holtmann.

Serveringsstedene stiller ellers med live musikk, uteservering og grillmat gjennom påsken.

-Snøforholdene er fantastiske, og værmeldingen ser ekstremt lovende ut, og vi gleder oss til en flott og livlig påske i Kvitfjell, avslutter Holtmann.