SEGELSTADSETRA HYTTEGREND 1

Segelstadsetra 1 er en flott ny hytte på Kvitfjells Vestside med god utsikt. Hytta har umiddelbar nærhet til Kvitfjell alpinanlegg med ski inn / ski ut til alpinbakken, langrennsløyper, toppturer og flere restauranter. Hytta er velutstyrt og har 5 soverom med 10 sengeplasser, 2 bad og badstue, i tillegg til separat toalett. Et av soverommene med TV kan brukes som ekstra stue og to av soverommene har familiekøye, noe som gir fleksibilitet for familier med barn og ungdom.

Perfekt for både store og små. Flott og solrik beliggenhet, rett ut i bakken. Kort avstand til afterski og spisesteder. Panoramavinduene slipper fjellet og naturen helt inn i stuen. De store vinduene gir en god romfølelse, vakkert lys og god utsikt. Peisovn for late kvelder etter lange skidager.

Stuen er utstyrt med sofa og sittegruppe, smart TV og peisovn. Kjøkkenet har høy standard med komfyr, kjøleskap, fryser, oppvaskmaskin, dobbel brødrister og Presskanne/Chemex kaffebrygger/Aeropress. Hyggelig spiseplass for opptil 10 personer med fin utsikt. Barløsning ved kjøkkenøya for selskap under matlagning.


5 separate soverom med gode senger:
Soverom 1: Dobbeltseng (160cm x 200cm)
Soverom 2: Dobbeltseng (160cm x 200cm)
Soverom 3/TV rom: Dobbeltseng (160cm x 200cm)
Soverom 4: Familiekøye (150cm / 90cm x 200ccm)
Soverom 5: Familiekøye (150cm / 90cm x 200ccm)


2 separate bad:
Bad 1: dusj, toalett, badstue
Bad 2: dusj, toalett
+ 1 separat toalett
Vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel.

Øvrig informasjon:
150 kvm
WiFi
Husdyr ikke tillatt.

no