Restauranter i Kvitfjell

Kvitfjell Alpinanlegg har et bredt utvalg spisesteder fordelt på de tre fjellsidene. Enten man vil ha rykende fersk pizza, varm suppe, nybakte kanelboller eller en god kopp kakao.

Tyrihanstunet
Drikke
Pizza
Gourmet

Mellomstasjonen

for

Fôr

Fôr Restaurant er plassert på Mellomstasjonen rett ved barneområdet Kids Gudbrandsgard, i enden av Gammelseterbakken (9). For kommende sesong legger Fôr om konseptet til å bli et snack og vin-sted med tapas, kaker og god drikke.

Alt er hjemmelaget i kjent Fôr-stil. 

Book bord: [email protected]

Åpningstid
Søn-Tor kl. 12:00-18:00
Fre-lør kl. 12:00-21:00
 

Prepperiet

Prepperiet

Prepperiet ligger innenfor Skibaren på Gudbrandsgard Hotell. Her får du hjemmelaget 3-retters middag med innslag av lokale råvarer.

Enkelte dager er det spesielle menyer knyttet opp til høytid, høysesong og helger. 

Lobbybaren

Skibaren og Lobbybaren

Skibaren ligger innerst ved terrassen på Gudbrandsgard Hotell. Den er nyoppusset med et eksklusivt preg og en koselig atmosfære. Her serverer de hjemmelaget «skibarretter» med innslag av lokale råvarer.

Lobbybaren har alltid fyr i peisen, så her er det enkelt å slappe av. I tillegg til god drikke får du også enkle matretter, samt kakao med krem eller en tekopp.

 

Koia Kvitfjell Lars Harsheim

Koia afterski

Koia ligger på Mellomstasjonen i Kvitfjell Alpinanlegg, i nærheten av Gudbrandsgard Hotell. Koia har enkel og rask lunsjservering av høy kvalitet, verdens saftigste sjokoladekake, høy stemning og en atmosfære der alle kan trives. En tur innom Koia er obligatorisk når man er i Kvitfjell.

Koia holder åpent hver dag hele vintersesongen.

Åpent hver dag fra 12.00-18.00.

Beite Kvitfjell

Beite

Beite ligger på Mellomstasjonen, i de gamle lokalene til Plassen under Gudbrandsgard Hotell. Her serveres alpeinspirert mat som virkelig gi folk en følelse av nærhet til fjellet. Interiøret er helt nytt og skal sammen med maten gi folk en liten følelse av alpene hjemme i Norge. 

Åpent mandag-søndag fra kl. 11.00-16.00.

Book bord: [email protected]

VESTSIDEN & VARDEN

Tyrihanstunet

Tyrihanstunet 

På Tyrihanstunet finner du tre sjarmerende serveringssteder i norsk tradisjonell byggestil: Tyrihans Skicafè, Pizzahuset og afterskien Fjøset. Med skiene som fremkomstmiddel finner du fort tunet som byr på god, fersk mat og perfekt beliggenhet tett ved bakken på vestsiden av Kvitfjell. Menyen består av blant annet den klassiske Club Sandwichen, tomatsuppe og pizza.

Åpent mandag-torsdag fra kl. 11.00-15.30.
Fredag kl. 10.00-16.30.
Lørdag kl. 10.00-22.00
Søndag kl. 10.00-16.30
Påsken : 29/3 - 31/3 - 10:00 - 18:00

Gondolen fjellbistro Kvitfjell

Gondolen Fjellbistro

Gondolen Fjellbistro, med helt nye og oppussede lokaler ligger midt på Skitorget på Vestsiden. Her har konseptet for sesongen 21/22 fått helt ny drakt og løftet seg fra en skicafe til restaurant.  

Gondolen tar med seg det beste fra tidligere, men vil nå servere baristalaget kaffe, gode bakverk og solid lunsj laget fra bunn.

Les mer om nye Gondolen Fjellbistro

Mandag-torsdag fra kl. 12-00-15.00.
Fredag fra kl. 11.00-15.00.
Lørdag-søndag fra kl. 11.00-16.00.

 

Lettvint

Lettvint Café og Bar

Lettvint er en sosial café og bar med sportslige aktiviteter, lett mat og god drikke. Ved hjelp av interiør, stemning og aktiviteter skiller de seg ut fra de andre spisestedene i Kvitfjell. Lettvint tilbyr aktiviteter som shuffleboard, dart, beer pong og brettspill.

Mandag fra kl. 12.00-18.00
Tirsdag-torsdag fra kl. 12.00-22.00
Fredag fra kl. 11.00-22.00.
Lørdag-søndag fra kl. 11.00-22.00.

Varden Kvitfjell

Varden Restaurant

Høyt oppe på den 3. fjellsiden i Kvitfjell ligger Varden Restaurant. Utsikten her er i seg selv verdt et besøk, med fantastiske Rondane og Jotunheimen som bakteppe. Her er det ski inn og ut, samt umiddelbar nærhet til langrennsløypene. Her serveres det hjemmelaget frokost, smørbrød og lunsj. I tillegg arrangerers det vin- og tapaskvelder gjennom sesongen.

Åpent hver dag fra 11.00-16.00. 

Lørdager til 21.00.