PUR Vinterglede

PUR Vinterglede 30. mars!

PUR Vinterglede kommer til vestsiden av Kvitfjell 30. mars. 

Burton Mountain Festival har etablert seg som en morsom og innovativ turnèfestival for hele familien. I 5 år har festivalen lagt til rette for snowboard og freeskiaktiviteter for alle aldersgrupper i utvalgte anlegg rundt i landet.

Nå er det tid for å løfte vinterfestivalen ytterligere sammen med nye og spennende partnere. Festivalen åpner for flere partnere som blant annet skal ivareta freeski på samme måte som Burton Snowboards ivaretar snowboard. Vi er stolte av å kunne presentere Helly Hansen som ny partner i festivalen. Helly Hansen vil være tilstede med kompetanse og innhold for freeski-kjørerne, på lik linje med Burton sitt bidrag til snowboarderne. 

På denne måten blir det god balanse i festivalen og et flott tilbud til alle barn og unge som ønsker å utfolde seg i bakken sammen med oss.

Festivalen får nytt navn
Nytt navn på festivalen blir Pur Vinterglede. Pur Vinterglede vil inneholde Burton Mountain Festival, Helly Hansen Freeski Session, sunn og god matservering og mye mer.

Pur Vinterglede har aktiviteter for alle:

  • Burton Riglet Park, 2 - 7 år Innovativ og kul snowboardaktivitet for de aller minste. Lån av gratis utstyr og veiledning fra Burton-crew. Diplom med bilde til alle de minste som ønsker å prøve :)
  • Burton Junior Jam, 8 - 12 år Intim slopestyle arena. Lavterskel arena med morsomme elementer for alle. De 100 første brettkjørere får en kul Burton t-shirt til odel og eie. OBS! Vær tidlig ute!
  • Helly Hansen Freeski Session 8 - 12 år Intim slopestyle arena. De 100 første freeskikjørerne får kul Helly Hansen t-shirt til odel og eie. OBS! Vær tidlig ute!
  • Flotte pokaler til både skikjørere og snowboardere som utmerker seg på en positiv måte (dagens kompis, dagens tryning, dagens triks, beste utvikling etc).
  • Rail jam Session, 12 - 15 år Kule premier fra Helly Hansen + partnere!
  • High Five Jam: 15 + felles jam med kule premier

Radiokanalen P5 hits er også med og skaper god stemning med den beste musikken og kule konkurranser!

Vi er stolt av å kunne presentere BILIA Volvo som ny samarbeidspartner i Pur Vinterglede. Volvo, verdens tryggeste bil, vil frakte festivalen trygt rundt til utvalgte destinasjoner. Den nye Volvo XC60 er i 2018 kåret til world car of the year!

Pur Vinterglede er klar for å legge ut på veien til noen av landets beste skianlegg med aktiviteter og moro for alle. Med flotte samarbeidspartnere i ryggen rigges årets festival til å bli en aktiv, kul og energisk opplevelse med underholdning, innovative aktiviteter og konkurranser med premier for alle aldersgrupper!

– Våre partnere har en klar og tydelig profil som blant annet fokuserer på bærekraft, aktivitet, frihet og glede. Dette er også Pur Vinterglede tuftet på, og underholdningen, våre samarbeidspartnere og variasjon mellom de ulike aktivitetene speiler dette, forteller Jan Erik de Lange Gullaksen, daglig leder i Fast Forward Management & Event, og Jarle Ring, daglig leder i JCP Arena.

Pur Vinterglede er en vinterfestival med fokus på snowboard og freeskiaktiviteter for barn og unge, knyttet opp mot et sunt og naturlig budskap.