Article

Minivinterferie blant stjernene

Nok en gang er det klart for World Cup i Kvitfjell og vi ønsker at du blir med og varmer opp til folkefesten. Nå kan du ta med familien og overnatte på GudbrandsGard hotell, beliggende midt i hjertet av Kvitfjell med ski inn og ski ut. 

Pakken gjelder fra søndag 19. februar til tirsdag 21. februar for 2 voksne og 2 barn i dobbeltrom, inkludert frokost. Prisen er 4480 kroner. Bestill pakken via mail til [email protected] eller via telefon 61 28 48 00.

 

Kvitfjell

 

Som en gammel kongsgård fra folkeeventyrene ligger GudbrandsGard hotell med Kvitfjell-løypene rett utenfor døra.

Etter en lang skidag er det bare å parkere skiene utenfor eller i skistallen. Velværeavdelingen byr på svømmebasseng, boblebad og behandlinger. Restauranten serverer mat fra både det lokale matfatet og fra andre verdenshjørner, gjerne akkompagnert av vin fra vår rikholdige vinkjeller. Både i skibaren og foran peisen i lobbyen er det mulig å slappe av og lade opp til en ny skidag.

Her kan du kjøre alpint i landets beste bakker eller ta deg en langrennstur i Peer Gynt løypa. På GudbrandsGard finner du en av Norges mest innholdsrike vinkjellere, og kjøkkenet har lange tradisjoner for bruk av lokale råvarer blandet med internasjonal inspirasjon. På GudbrandsGard hotell kan du arrangere konferanser for 2-250 personer, oppleve afterski på Terrassen og i Skibaren, spise kulinarisk i den nye Prepperiet restauranten eller kose deg med te eller kaffe i lobbycafeén. Eller hva med en tur i velværeavdelingen? Enten du er konferansegjest eller privatgjest har hotellet noe for deg.

Les mer om GudbrandsGard Hotell her.