Gudbrandsgard Hotell i Kvitfjell Alpinanlegg.
Gudbrandsgard Hotell i Kvitfjell Alpinanlegg.

Ledige stillinger Gudbrandsgard Hotell

Om oss
Gudbrandsgard Hotell ligger midt i hjertet av vakre Kvitfjell med sesongstart 20. august. Hotellet har en varm, hyggelig og avslappet atmosfære hvor våre gjester kan kombinere velvære, mat- og drikkeopplevelser og aktive opplevelser. Hotellet har 79 hotellrom, 2 restauranter, lobby bar og skibar, velværeavdeling og moderne kurs- og konferanse fasiliteter.

Vi tilbyr
Et sosialt, inkluderende og hyggelig arbeidsmiljø som ligger midt i Kvitfjell Alpinanlegg. Det er en arbeidsplass hvor du kan videreutvikle deg, skape engasjement og bidra til positiv utvikling av hotellet. Her har du mulighet til å skape personlige og unike øyeblikk med gjester.

Vi tilbyr sesongkort som kan benyttes i Kvitfjell og Hafjell, samt rabatter i hele destinasjonen. Lønn etter avtale.
 


RESEPSJONIST

Du er en positiv, sosial og utadvendt person med et ønske om å skape unike opplevelser til våre gjester. Du trives med varierte arbeidsoppgaver og til tider et hektisk arbeidsmiljø. I tillegg er du lærevillig, engasjert og løsningsorientert. Du ønsker å bidra til et godt arbeidsmiljø.

  • Ansvarsområder:
  • Imøtekomme gjester på en positiv og profesjonell måte.
  • Innsjekk- og utsjekk.
  • Kasse- og kreditthåndtering.
  • Gjestebehandling og håndtering av alle henvendelser via telefon og epost.
  • Holde lobby og resepsjonsområde ryddig og innbydende.
  • Ivareta gjester og hotellets sikkerhet.
  • Betjening av lobbybar.
  • Aktivt jobbing med mersalg og oppsalg av hotellets produkter.

Søknad og CV sendes til [email protected] og leses fortløpende.


HOVMESTER

Du er en utadvendt og motiverende person som liker å omgås med mennesker og ønsker å yte god service. Du er en dyktig leder som takler et hektisk miljø og ønsker å ta ansvar for å lede og inspirere teamet og restauranten for å opprettholde et høyt servicenivå. Du har interesse for mat og drikke og vil dele kunnskapen med andre. Må ha fylt 20 år.

Ansvarsområder:

  • Overordnet ansvar for at gjester blir godt tatt imot og vist til bord.
  • Sørge for at gjestene hele tiden oppnår kontakt med servitørene.
  • Sørge for høyt kvalitetsnivå på mat, drikke og service.
  • Sørge for å lede, inspirere og utvikle medarbeider.
  • Tett samarbeid med kjøkken og ledelse
  • Avdelingsansvarlig ved restaurantsjefens fraværelse
  • Bistå restaurantsjefen med forefallende arbeidsoppgaver.

Tiltredelse 2. august.

Søknad og CV sendes til [email protected] og vurderes fortløpende.


SERVITØR

Du er positiv, utadvendt og serviceinnstilt med et glimt i øyet. Du takler å arbeide i et hektisk miljø samtidig som du klarer å holde deg rolig og levere et høyt og effektivt servicenivå. Du er oppmerksom på gjesten og deres behov. Du viser interesse for ditt fagfelt og er villig til å lære mer om mat og drikke.

Ansvarsområder:

  • Ta vare på og imøtekomme gjesters behov på best mulig måte.
  • Ta i mot bestillinger, servere og presentere mat og drikke, samt kassehåndtering
  • Skape god stemning og fremheve gode opplevelser.
  • Gi anbefalinger til gjester og aktivt jobbe med mersalg av produkter.
  • Ansvar for å holde restaurant ryddig og innbydende.

Søknad og CV sendes til [email protected] og vurderes fortløpende.


BARTENDER & SERVITØR

Du er engasjert, selvstendig og liker å by på deg selv. Du har godt humør selv under hektiske arbeidsdager og trives i høyt tempo og med varierte arbeidsoppgaver. Du har gjerne interesse og god kunnskap innen øl, vin og cocktails, samt alkoholfri drikke. Her har du muligheten til å sette ditt preg på stedet og bidra positivt til utviklingen av konseptet. Du må ha fylt 20 år og gjerne 2-års erfaring fra bar.

Ansvarsområder:

  • Skape gjestekontakt og gjestetilfredshet.
  • Lage drinkmeny til bar og bidra til konseptutvikling.
  • Ta imot bestillinger, lage drinker til gjester og kassehåndtering.
  • Kunnskap om alkoholholdig og ikke-alkoholholdig drikke.
  • Ansvar for at bar og lokalet er ryddig og innbydende.
  • Ta imot bestillinger og servering i Prepperiet restaurant.
  • Gir anbefalinger til gjester og aktivt jobbe med mersalg av produkter.

Søknad og CV sendes til [email protected] og vurderes fortløpende.


FROKOSTKOKK

Du er et positivt og smilende morgenmenneske. Du er ansvarsfull, beslutningsdyktig og selvstendig samtidig som du liker å jobbe i team. Det er viktig for deg at gjestene får en god start på dagen. I tillegg er du kvalitetsbevisst og har et øye for detaljer. Det er ikke nødvendig med fagbrev, men erfaring er foretrukket.

Ansvarsområder:

  • Gi gjester en god start på dagen.
  • Planlegge, organisere og tilberede kvalitetsmat til frokostbuffet og varm mat.
  • Bidra til gjestetilfredshet, kvalitet og lønnsomhet
  • Følge prosedyrer i henhold til renhold og sikkerhet

Søknad og CV sendes til [email protected] og vurderes fortløpende.
 


RENHOLD

Vi ønsker å styrke vårt renholds-team. Vi trenger deg som er punktlig, nøyaktig, pålitelig og med evne til å yte god service. Du er effektiv og med stå-på vilje, med gode samarbeidsevner, god orden og struktur på eget arbeid og oppgaver.

Du trives med varierte arbeidsoppgaver og til tider et hektisk arbeidsmiljø.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Erfaring innen renhold
  • Førerkort klasse B
  • Gode kommunikasjonsevner på norsk og engelsk
  • Fleksibel med tanke på arbeidstid

Tiltredelse: oppstart i midten av november.

Stillinger: vi ønsker å ansette 5 personer på ulik kapasitet, 75%, 50%, 40% og 20%.

Søknad og Cv sendes til [email protected] og vurderes fortløpende.