Article

Ledig stilling!

Hafjell Kvitfjell Booking eies av Alpinco AS. Selskapet har en trygg og solid eierstruktur. Selskapet driver utleie av privateide hytter og leiligheter i både Hafjell og Kvitfjell, samt tilbydere av renhold og vaktmestertjenester. Hafjell Kvitfjell Booking har ca. 250 enheter i sin portefølje.

Vi ser etter deg som har et godt øye for eiendomsmarkedet!

Hafjell Kvitfjell Booking AS trenger flere nye utleiesenger og ønsker å styrke denne satsingen gjennom en person som vil jobbe aktivt med dette.

Du er en strukturert og selvstendig person som har god kjennskap til eiendomsmarkedet. Du er omgjengelig og kommer lett i kontakt med mennesker i tillegg til å være en aktiv nettverksbygger. Arbeidet ditt vil koordineres tett med booking, markeds- og eiendomsavdelingen for nye byggeprosjekter. Du vil ha ansvar for å få nye avtaler på plass, deretter følger booking og marked opp samarbeidet med den enkelte hytteeier. Det er en stor fordel om du har kjennskap til Hafjell og Kvitfjell i tillegg til eiendomsmarkedet.

Hafjell Kvitfjell Booking AS tilbyr deg en spennende arbeidsplass med stor frihet. Du vil ha kontor i Hafjell Alpinsenter, men aller helst er du ute og treffer nye potensielle utleiere og utbyggere. Gode betingelser og lønn basert på grunnlønn og provisjon.

Det er ønskelig med snarlig tiltredelse.

Vi ser frem til å motta din søknad med CV innen 25.mai til [email protected]

Spørsmål til stillingen kan rettes til Kristin Sønsteli. Tlf: 975 24 090.