varden

Kvitfjell 30 år!

Hipp, hurra for Kvitfjell som fyller 30 år. Vi byr opp til jubileumshelg i palmehelga, 8.-10. april. Dette blir en helg med masse arrangement i alle tre fjellsider, og en stor gratiskonsert på lørdag.

OVERNATTING

Jubileumspakke

Vi har satt sammen perfekte pakker for dere som vil feire med oss. Velg mellom overnatting på både Mellomstasjonen, Vestsiden og Varden. 

Inkludert i pakken:
Overnatting
Heiskort 2 dager
Sengetøy
• Sluttrengjøring

Bestill nå - fra kr 8255,-

AKTIVITETER

Fullspekket program

Vi har satt sammen et program som er en jubilant verdig, dette kan du ikke gå glipp av! Vi byr på storkonsert med deLillos, Varden utfor-renn med Askel Lund Svindal, forskjellige aktiviteter for små og store. Alle serveringsstedene disker opp med jubileumsmenyer, østers- og kaviarsmaking, kule DJs på afterski og trubadurer. Garantert god stemning i denne jubileumshelga.

Legg palmehelga til fjells, for denne helga blir minneverdig!

Se fullt program!

program

HEISKORT

Kjøp heiskort online!

Har du overnatting, men trenger heiskort til jubileumshelga? Kjøp heiskort online og få best pris ved å bestille online, slik unngår vi også køer og trengsel.

Kjøp ditt heiskort online nå og hent de i våre pick up-bokser som står i anlegget (Skitorget på Vestsiden og Mellomstasjonen).

Kjøp heiskort

 

Varden Utfor - 9. april

Meld deg på utforrenn med Aksel

Bli med på utforrenn på Varden! Arrangementet passer for alle, i alle aldersgrupper. Påmelding gjøres via Deltaker.no innen 08.04 kl. 12.

Bekledning: Normal skibekledning.

Type arrangement: For alle.

Pris: Symbolsk pris på NOK 30 for hver deltager, som vil bli brukt til ekstra premier.

Mer info og påmelding!

 

Overnatting hotell, hytter & leiligheter