skipatruljen

Junior Skipatruljen

Tags
juniorskipatrulje

Jobben uten ansvar, med frynsegoder!

Alle barn kan hver dag i sesongen fra Snørøverland åpner bli med i Junior Skipatruljen- jobben uten ansvar med frynsegoder! Uniform og utstyr kan hentes i heishuset i barnebakken på vestsiden eller i heishuset i Snørøverland. Kom tidlig, for her er det førstemann til mølla som gjelder. Dette er verdens kuleste jobb!

Junior Skipatruljen er Kvitfjells bande som er med på å holde øye med skianlegget. Er du mellom 4-12 år har du mulighet til å jobbe så mye du vil i Junior Skipatruljen, alle dager.

Utstyr og uniform

junior skipatrulje

Barna kjører uniformert på eget (foreldrenes) ansvar rundt i anlegget og kan kommunisere med andre Junior Skipatruljører gjennom "bråkie talkies" og har f. eks mulighet til å avtale eksklusive kakaotreff for å oppdatere hverandre om hva som skjer.

Uniformen består av en spesialdesignet vest, en førstehjelpskit, "bråkie talkie", klistremerke og et fordelskort som gir eksklusive fordeler på varm drikke på Koia, Tyrihans, Gudbrandsgard Hotell og Kvitfjell Hotell. Utstyret leveres inn igjen når skidagen er over. Det er to kriterier for å søke på jobben: skivettregler må læres og hjelm må brukes.