Hvit jul i fjellet

Hva er vel bedre enn å feire jul eller nyttår med familie og venner i en koselig hytte på fjellet? Eller ha alt lagt tilrette for en avslappende ferie med hotellopphold? 

I år trenger vi alle noe å se frem til. Kvitfjell Alpinanlegg har et stort utvalg av hytter, leiligheter og en kongsgård av et hotell, Gudbrandsgard. Alt ligger flott til rette i fjellet, med alpinbakker og langrennspor rett utenfor døra.

Kom til oss i år og legg juleferien din til fjells. Lag nye minner sammen på skiferie under årets jul og nyttår.

(Vi ber om at alle gjester orienterer seg om gjeldende reiseråd og retningslinjer fra regjeringen eller sine lokale myndigheter før de bestiller sine skiopplevelser eller reiser til Hafjell/Kvitfjell)

Nye minner

Det er julestemning i hele fjellet, restaurantene disker opp med gode lunsjer og middager, hotellet har morsomme aktiviteter og verksted for barna. Her er det tid og plass for å lage nye minner til jul og nyttår med familien.

Kanskje årets julegave er skiskole for hele familien? Hos oss kan du booke skiskole både på Mellomstasjon og på Vestsiden. Dere kan bo på alle tre sidene av fjellet, enten Varden Fjellandsby, Vestsiden og Studio H, eller Mellomstasjonen der både Gudbrandsgard Hotell og hyttegrenda ligger. 

Kanskje er en julegave i år et heiskort hos oss?

Under kan dere se på enheter og rom, samt booke og bestille.

BO NÆRT ALT DU TRENGER

Bor du i en av våre enheter eller på hotellet er du alltid direkte tilknyttet alpinbakken. Fra hotellet går du rett ut i skiløypene, og fra de aller fleste enheter har du skiløyper og spor rett utenfor hyttedøren. Det er flere restauranter og velge mellom hos oss, både på Mellomstasjonen og hotellet, Vestsiden og Varden. Du finner noe for alle smakssanser, enten du vil ha alpeinspirert lunsj, julemat eller varme supper. 

Kvitjfell Alpinanlegg ligger kun 40 minutter fra Lillehammer sentrum. En by som er viden kjent for både julestemning og julegate. Her er det koselige spisesteder, cafeer og restauranter. På Maihaugen Museum er også verdt et besøk med julegate og julegran. Lillehammer sentrum byr også på de aller fleste av de nødvendige butikker innen sport og fritid, og ikke minst livsstil.