Ekte, norsk julehygge på fjellet.

Hva er vel bedre enn å feire julen med familie og venner i en koselig hytte på fjellet? Eller ha alt lagt tilrette for en avslappende juleferie med hotellopphold? 

HafjellKvitfjell Booking

Snødekte trær utenfor kjøkkenvinduet, ski inn og ut til alpinbakken, kilometervis med nypreppede langrennsløyper og fantastisk stemning for hele familien. Med hytte i Kvitfjell får du alt dette pluss mye mer.     

GudbrandsGard hotell
Ønsker du virkelig å kunne slappe av i julen? Book inn deg og familien på GudbrandsGard hotell. GudbrandsGard har hyttestemning i hotellformat med koselige rom, hyggelige spisesteder, god, lokal mat, nydelig beliggenhet og flott arkitektur i gammelnorsk gårdsstil i moderne uttrykk.

Varden Fjellandsby 
Vi har 10 nye høystandard hytter med flott beliggenhet på vår nye fjellside Kvitfjell Varden. Alle hyttene ligger i umiddelbar nærhet ski inn/ski ut til både langrenn og alpint. 

Nye juleminner

Det er julestemning i hele fjellet, restaurantene disker opp med gode lunsjer og middager, hotellet har morsomme aktiviteter og verksted for barna. Her er det tid og plass for å lage nye juleminner med familien.