Stemningsfullt julebord på GudbrandsGard hotell

Julebord gudbrandsgard kvitfjell

Julebord på GudbrandsGard hotell

GudbrandsGard Hotell er bygget med eventyrslottene fra Asbjørnsen og Moe i tankene. Ikke rart at julebordsgjestene kommer i den riktige stemningen år etter år. Vi tilbyr julebord for grupper på 2-250 personer. På GudbrandsGard serveres det en bugnende og tradisjonell norsk julebordsbuffet, og dekkes til fest i restaurantene våre. Hotellet har skibakken i Kvitfjell rett utenfor døren.

 

Eventyrlig julestemning på GudbrandsGard Hotell

Etter en god frokost, er det bare å ta på seg skiene rett utenfor hotelldøren og skli inn i skiløypene. Når skidagen i Kvitfjell er over, kan velværeavdelingen nytes med svømmebasseng, boblebad og behandlinger. Gildestua og Prepperiet serverer både lokal mat, og mat fra andre verdenshjørner. I Skibaren og foran peisen i lobbyen er det mulig å slappe av og lade opp til en ny skidag.

Kombinere fag og fest
På GudbrandsGard serveres det en bugnende og tradisjonell norsk julebordsbuffet, og dekkes til fest i restaurantene våre. I midtuke og fredager kan vi også tilby julebordsbuffet for grupper på over 20 personer. I midtuke er det ofte rimeligere. I tillegg kan man lettere kombinere det faglige og det sosiale når man legger feiringen til arbeidsuken. Vi har god kurskapasitet på hotellet, så mange legger gjerne inn en internsamling eller et kurs i forkant av julefesten.

Aktiviteter
Det er en en helt egen atmosfære i førjulstida i Kvitfjell. Det er gjerne snø på trærne og godt skiføre på denne tiden. Bestill gjerne aktiviteter til din gruppe. Vi har også mange kilometer med alpinbakker og langrennsløyper like utenfor døren på hotellet.

Storhytte-julebord: perfekt for grupper på 10 til 36 personer
Storhytter er et populært alternativ for grupper på 10 til 35 personer, ikke minst i julebordsesongen. Vi har storhytter med plass for 10 til 36 personer med fra 5-10 soverom per hytte. I tillegg kan julebordsgjestene bo på GudbrandsGard Hyttegrend, og spise på GudbrandsGard Hotell om ønskelig.

Stor handlefrihet på storhytte
Å legge en firmasamling til en av våre storhytter gir gjestene stor handlefrihet for hva de ønsker å legge i oppholdet. Noen kombinerer julebordet med faglig innhold, mens andre er bare i fjellet for å slappe av med god mat og drikke, ta en tur på alpinski eller en runde i langrennssporet.

 

 

Julestemning gudbrandsgard

Send oss en forespørsel