Jobb Kvitfjell

Jobbe i Kvitfjell?

Tags
ledige stilinger

Alpinco AS er et morselskap som eier Hafjell Alpinsenter, Kvitfjell Alpinanlegg, HafjellKvitfjell Booking, GudbrandsGard hotell, samt 4 eiendomsselskaper i tilknytning til alpinanleggene. Konsernet er en betydelig aktør i alpinbransjen og omsetter årlig heiskort for ca. 140 millioner. Selskapet har sin virksomhet i Gudbrandsdalen og har hatt en stor vekst de siste årene. Selskapet har solid økonomi og er i ferd med å gjøre store, spennende investeringer for fremtiden.

Kvitfjell Skiskole

Kvitfjell er et av Norges mest snøsikre skianlegg og et anlegg som stadig vokser.

Til vinteren 18/19 søker vi ski- og snowboardentusiaster som brenner for å jobbe med våre gjester ute i bakken samt deg som vil være en del av den spennende utviklingen av Kvitfjell framover.

Arbeidsoppgaver
Å være instruktør innebærer å undervise barn, ungdom og voksne i alpint og snowboard. Stillingen inkluderer også arbeidsoppgaver i forhold til vårt ukeprogram og vår maskot, Jøkul.

For de som ønsker kan vi tilby ekstra timer i heis samt sportsbutikk/skiutleie.

Vi søker deg
Vi søker etter personer som er glade i å være aktive ute i snøen, er positive og har et godt humør. Søkere skal også ha evnen å kommunisere godt med både barn og voksne samt være kreative, engasjerte og initiativrike.

Alle som skal jobbe i skiskolen må ha gjennomført instruktørkurs. Vi er behjelpelige med å finne kurs.

Vil du være en del av et ivrig arbeids team som elsker snø? Da sender du oss en søknad samt CV der du forteller oss hvem du er.

Søknad og CV sendes til: [email protected] senest den 31. august, 2018.

Ønsker du mer informasjon ta kontakt med Carin på [email protected] eller (+47) 41 91 56 24.

________________________

Sport 1 Kvitfjell

Kvitfjell er et av Norges mest snøsikre skianlegg og et anlegg som stadig vokser. Til vinteren 18/19 søker vi medarbeidere til våre sportsbutikker, skiutleier og skiverksteder som brenner for å jobbe med ski og snowboard samt vil være med på en spennende videreutvikling av Kvitfjell som skianlegg.

Arbeidsoppgaver
Som medarbeidere deltar du i den daglige driften av sportsbutikk, skiutleie og skiverksted. Dine oppgaver blir å optimalisere våre gjesters handleopplevelse og se til at de får en svært god faglig veiledning ved kjøp eller leie av utstyr. Som medarbeidere skal du sørge for at sportsbutikken, skiutleien og skiverkstedet til enhver tid er ryddig og innbydende for gjesten, du skal også jobbe for å skape en god kultur i avdelingen.

Vi søker deg
Vi søker etter deg som elsker snø, er positiv og kan håndtere mange oppgaver i en hektisk hverdag. Du skal være servicerettet, kompetent, interessert, samarbeidsvillig og ha en brennende interesse for salg samt skape den perfekte gjesteopplevelsen.

Til våre skiverksteder søker vi løsningsorienterte, nøyaktige personer med erfaring fra tidligere skiverksteder.

Vil du være en del av et engasjert arbeids team? Da sender du oss en søknad samt CV der du forteller oss hvem du er.

Søknad og CV sendes til: [email protected] senest den 31. juli, 2018.

Ønsker du mer informasjon ta kontakt med Carin på [email protected] eller (+47) 41 91 56 24.