Skiløper i Kvitfjell

Hvit juleferie i Kvitfjell

Tags
Jul i Kvitfjell NO art

Ski, hygge og aktiviteter for hele familien hver dag.

Hva er vel bedre enn å feire julen med familie og venner i en koselig hytte på fjellet? Eller slippe alt julestress med hotellopphold? 

Snødekte trær utenfor kjøkkenvinduet, ski inn og ut til alpinbakken, kilometervis med nypreppede langrennsløyper og fantastisk stemning for hele familien. Med hytte i Kvitfjell får du alt dette pluss mye mer.  

Hafjell Kvitfjell Booking har hytter og leiligheter som passer enhver anledning. Ta med barna til sjarmerende hytter og leiligheter, samle hele vennegjengen i en av de større hyttene, eller ta med storfamilien på en luksuriøs storhytte hvor alle fasiliteter er på plass for en avslappende juleferie.    

GudbrandsGard hotell
Ønsker du virkelig å kunne slappe av i julen? Book inn deg og familien på GudbrandsGard hotell. GudbrandsGard har hyttestemning i hotellformat med koselige rom, hyggelige spisesteder, god, lokal mat, nydelig beliggenhet og flott arkitektur i gammelnorsk gårdsstil i moderne uttrykk.

Varden Comfort - nye høystandard hytter!
Vi bygger 10 nye, høystandard hytter med flott beliggenhet på vår nye fjellside Kvitfjell Varden. Alle hyttene ligger i umiddelbar nærhet ski inn/ski ut til både langrenn og alpint. Gjestene på Varden Comfort får en komfortpakke med i prisen. Hyttene kan allerede bookes. Legg inn "Varden comfort" i "Hvor ønsker du å reise" i bookingsystemet.