Article

Hva skjer i påskeferien i Kvitfjell

Den perfekte påskeferien gir deg god skikjøring med en følelse av vår og Kvitfjell er stedet for å føle på begge deler. År etter år har Kvitfjell hatt gode snøforhold i påsken og med de gode snøforholdene som er i bakkene nå ser det bra ut også for påsken 2017. Her finnes aktiviteter for hele familien, deilig vårsnø og forhåpentligvis en sol som varmer mens en kjører nedover bakkene. 

Skibuss

Skibussen har ekstra avganger i påsken. Bussen går til Hafjell og Kvitfjell fra Oslo skjærtorsdag, langfredag og påskeaften.

Buss

Overnatting

Book overnatting i Kvitfjell og kjenn vårsola i hytteveggen etter fine dager i bakken. Det er fortsatt noen ledige hytter igjen for påsken, men vær rask, det fylles opp fort! 

Påskepakke på GudbrandsGard hotell: klikk her

Palmepakke på GudbrandsGard hotell: klikk her

Restplasser i påsken med valgfri ankomst/avreise: Klikk her - (OBS! Få hytter igjen).

Ring 07080 eller send e-post til HafjellKvitfjell Booking ved spørsmål om booking eller tilgjengelighet.

Påskeprpgram 2017

Påskeprogram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Serveringssteder

Kvitfjell er fra før kjent som et frityrfritt fjell, der god mat med gode råvarer står i fokus. I påsken klinkes det til når spisestedene drar frem grillen på terrassen i tillegg til sine velsmakende menyer og god påskestemning på afterski. 

Koia

Med beliggenhet ski inn og ski ut på Mellomstasjonen passer det fint å svinge innom her for noe godt å bite i eller noe godt i glasset. Enten vi liker det eller ikke har skidagen en ende, da gjelder det å komme seg på Koia for å være med på afterski. Menyen hos Koia er like enkel som god. De tilbyr blant annet Norges beste gourmetpølser fra Albert Idsøe som både er premiert og sterkt vanedannende, sammen med annen enkel mat som passer perfekt etter noen timer på ski. Drikken er hentet fra hele verden og kommer i alle styrkegrader. I påsken dras grillen frem på terrassen for den rette påskestemningen.

Langfredag bys det på helgrillet gris på terrassen.

koia

Plaza Skicafe

Med perfekt beliggenhet i bakken på Mellomstasjonen kan man parkere skiene på utsiden av døren og nyte en velsmakende meny. Her serveres rask og god mat laget fra bunnen og er kjent for sin nydelige og hjemmelagde burger, pastaretter, salater og varmende suppe. Plaza griller og har utebar når været tilater det. 

BBQ på taket av Kvitfjell

På påskeaften slår Koia og Plaza seg sammen og lager Sea Food BBQ på toppen av Vestsiden Express (Stolheis C). Her bys det på grillet hummer, rykende varm fiskesuppe, god drikke og god stemning i forhåpentligvis strålende sol!

hummer

Tyrihanstunet

På Tyrihanstunet på Vestsiden finner du tre sjarmerende serveringssteder i norsk tradisjonell byggestil; Tyrihans Skicafè, Pizzahuset og afterski i Fjøset. Med skiene som fremkomstmiddel finner en Tyrihanstunet som byr på god mat fra fristende menyer, god service og perfekt beliggenhet like inntil bakken. Menyen består av blant annet den klassiske Club Sandwichen, tomatsuppe og pizza. Cafèen åpner med frokostservering klokken 10:00 og Fjøset stenger når siste gjest går hjem.  

Tyrihans fyrer opp grillen hele påsken ved pent vær.

tyrihanstunet

Prepperiet

GudbrandsGard Hotell sin à la carte restaurant Prepperiet serverer velsmakende retter av lokale råvarer til både lunsj og middag. Råvarene kommer fra lokale produsenter, der dyrene går høyt i fjellsidene hvor de koser seg med urter og andre godsaker som setter en ekstra god smak. Menyen er kjent for fristende retter med spennende detaljer som gir en ekstra god matopplevelse.  

I påsken vil grillen fyres opp på terrassen om påskeværet er med oss.

Det vil også bli live musikk ute eller inne, avhengig av været.

Lørdag 8.april: Livemusikk fra klokken 22:00

Langfredag 14.april: Livemusikk fra klokken 13:00 og fra klokken 22:00

Påskeaften 15.april: Livemusikk fra klokken 13:00

guudbrandsgard