Gudbrandsgard hotell midt i Kvitfjell

Hotell i Kvitfjell

I Kvitfjell har du to hoteller som ligger midt i bakken slik at du kan får den beste høyfjellsopplevelsen. Kvitfjell er en komplett sportsdestinasjon som arrangør av både OL i 94 samt World Cup år etter år. Her finner du flotte alpinbakker samt et langrennsløypenett som strekker seg langt innover i fjellet.

GudbrandsGard Hotell

ggh

GudbrandsGard Hotell ligger på Mellomstasjonen i Kvitfjell Alpinanlegg (40 min fra Hafjell) med ski inn/ski ut til Kvitfjell Alpinanlegg.

Hotellet - som ble bygget i 1998 og utvidet i 2006, har utstrakt bruk av naturmaterialer og alle moderne fasiliteter. Her finner du helt spesielle opplevelser enten du kommer på kurs/konferanse, event, eller sammen med familie og venner.  

Hotellet har 79 store dobbeltrom og suiter, stor konferanseavdeling med flere luftige og velutstyrte konferanserom fra 2-250 personer, en flott Kongressal som også kan brukes til banketter, hyggelig restaurant og et utsøkt kjøkken. Vinkjeller, Café, Skibar, Lobbybar, stor Terrasse, Peisestue og velværeavdeling med treningsrom og svømmebasseng finner du også.

Til GudbrandsGard kommer du enkelt med bil, buss eller tog. Hotellet hjelper deg gjerne med planleggingen av ditt spesielle arrangement, enten det er konferanse, event, skigruppe,  bryllup, jubileum eller selskap. Velkommen til eventyret!

Book GudbrandsGard Hotell

 

Kvitfjell Hotel

kvitfjell hotel

Kvitfjell Hotel har en fantastisk beliggenhet med panoramautsikt over Gudbrandsdalen og alpinbakkene i Kvitfjell. Både hotellet og alpinhyttene ligger "midt i bakken" på mellomstasjonen- det er bare å ta på skiene og skli ut i bakken.

Book Kvitfjell Hotel

Vi kan også tilby mange flotte hytter og leiligheter beliggende både på vestsiden og østsiden!