Slideshow

HafjellKvitfjell Booking

Med hytte i Kvitfjell får du fantastisk natur rett utenfor hyttedøra.

Bestill overnatting i Kvitfjell

Tilbring sommerferien i naturskjønne omgivelser i Kvitfjell. Ta med barna til de mindre og sjarmerende hyttene og leilighetene, samle hele vennegjengen eller firmaet i en av de større hyttene, eller ta med storfamilien på en luksuriøs storhytte hvor alle fasiliteter er på plass for en avslappende ferietur.

Bestill din overnatting nå:

Online booking

Tlf: 07080 (fra utlandet: +4761249000)

Mail: [email protected]

 

Beliggenhet

Velg mellom hytter på Østsiden eller Vestsiden i Kvitfjell. Til vintersesongen vil det også komme en tredje fjellside: Varden. 

Vestsiden byr på hytter og leiligheter med gode solforhold og umiddelbar tilgang til naturen.

Østsiden byr på hytter og leiligheter hvor mange av enhetene har flott utsikt over Gudbrandsdalen og Lågen. 

 

Å gjøre

Med hytte eller leilighet i Kvitfjell har du et flott utgangspunkt for både en avslappende og aktiv sommerferie. I Kvitfjell er det naturen som gjelder og kan by på nydelig utsikt over Lågen og Gudbrandsdalen. Omringet av natur på alle kanter!

På sommeren er det flotte turmuligheter både til fots og med sykkel. Med en halvtimes kjøretur når dere flere attraksjoner som Hafjell Bike Park og Hunderfossen i sør og Fron badeland i nord. Kort avstand til sentrum i Fåvang og landsbyen Ringebu.

I vintersesongen får du ski inn/ ski ut på  til Kvitfjell alpinanlegg på mange av enhetene. Her finnes det bakker for alle nivåer, grønn til svart. Opplev Kvitfjells magiske høyfjellstemning med snøkledde trær, koselige spisesteder og afterski. 


 


Kjøp heiskort
Bestill skiskole
Bestill skiutleie