Slideshow

HafjellKvitfjell Booking

Med hytte i Kvitfjell får du fantastisk natur rett utenfor hyttedøra.

Bestill overnatting i Kvitfjell

Tilbring ferien i naturskjønne omgivelser i Kvitfjell. Ta med barna til de sjarmerende hyttene og leilighetene, samle hele vennegjengen eller firmaet i en av de større hyttene, eller ta med storfamilien på en luksuriøs storhytte hvor alle fasiliteter er på plass for en avslappende ferietur.

Bestill din overnatting nå:

Online booking

Tlf:  +4761249000

Mail: [email protected]

Beliggenhet

Velg mellom hytter på Østsiden eller Vestsiden i Kvitfjell. Til kommende vintersesong vil det også komme en tredje fjellside: Kvitfjell Varden. Nye løyper og nye heiser blir ferdigstilt sesongen 17/18.

GudbrandsGard hotell
Som en flott storstue med gammelnorsk artitektur ligger GudbrandsGard hotell med Kvitfjell alpinanlegg rett utenfor døren. Norge er kjent for sin koselige hyttekultur. GudbrandsGard har hyttestemning i hotellformat, med koselige rom, hyggelige spisesteder, god, lokal mat, nydelig beliggenhet og flott arkitektur i gammelnorsk gårdsstil med moderne uttrykk.

Vestsiden byr på hytter og leiligheter med gode solforhold og umiddelbar tilgang til naturen. På solfylte vestsiden finner du sportsbutikk, skiutleie, Ski inn Diner cafe og heiskortutsalg på Skitorget ved påstigning til stolheisen. Populære Tyrihanstunet ligger også på vestsiden. KIDS Skitorget, Kvitfjells familieområde ligger også her med flotte områder for barn og nybegynnere.

Østsiden byr på hytter og leiligheter hvor mange av enhetene har flott utsikt over Gudbrandsdalen og Lågen. På østsiden ligger GudbrandsGard hotell, sportsbutikk med skiutleie og skiservice, heiskortutsalg, Plaza skicafé, Koia afterski, Børson dagligvare og løyper fra Gammelseterbakken i grønn til Olympiabakken i svart. Familieområdet KIDS GudbrandsGard ligger her, med to båndheiser, tallerkenheis, skogsløype og egen varmestue for barna. 

Å gjøre

Med hytte eller leilighet i Kvitfjell har du et flott utgangspunkt for både en avslappende og aktiv ferie. I Kvitfjell er det naturen som gjelder og kan by på nydelig utsikt over Lågen og Gudbrandsdalen, omringet av natur på alle kanter.

I vintersesongen får du ski inn/ ski ut til Kvitfjell alpinanlegg fra de fleste av våre hytter og leiligheter. Her finnes det bakker for alle nivåer, fra grønne nybegynnerbakken til svarte løyper med olympisk standard. Opplev Kvitfjells magiske høyfjellstemning med snøkledde trær, koselige spisesteder og afterski.

På sommeren er det flotte turmuligheter både til fots og med sykkel. Med en halvtimes kjøretur når dere flere attraksjoner som Hafjell Bike Park og Hunderfossen i sør og Fron badeland i nord. Kort avstand til sentrum i Fåvang og landsbyen Ringebu. 

 


Kjøp heiskort
Bestill skiskole
Bestill skiutleie