Bo i det beste midt i bakken

Book Yttersvingen for sesongen 2021-22! Nye, flotte leiligheter med sentral beliggenhet på vestsiden.

Hytter og leiligheter i Kvitfjell Alpinanlegg. Yttersvingen.

Familiekos og hytteliv

Ta med deg dine på familiehytte i Kvitfjell Alpinanlegg.

Velkommen til Kvitfjell - bestill overnatting nå

Bestill hytter i vår online booking.

Tre fjellsider for hele familien. Østsiden, Vestsiden og Varden

Tilbring ferien i naturskjønne omgivelser i Kvitfjell. Ta med barna til de sjarmerende hyttene og leilighetene, samle hele vennegjengen eller firmaet i en av de større hyttene, eller ta med storfamilien på en luksuriøs storhytte hvor alle fasiliteter er på plass for en avslappende ferietur.

Velg mellom hytter på Østsiden eller Vestsiden i Kvitfjell. Nyhet! Kvitfjell har fått en ny fjellside med familievennlige løyper. Les mer om Kvitfjell Varden.

GudbrandsGard hotell - mellomstasjonen på østsiden
Som en flott storstue med gammelnorsk artitektur ligger GudbrandsGard hotell med Kvitfjell alpinanlegg rett utenfor døren. GudbrandsGard har hyttestemning i hotellformat, med koselige rom, hyggelige spisesteder, god, lokal mat, nydelig beliggenhet og flott arkitektur i gammelnorsk gårdsstil med moderne uttrykk.

Vestsiden, også kjent som solsiden, byr på hytter og leiligheter med gode solforhold og umiddelbar tilgang til naturen. På solfylte vestsiden finner du sportsbutikk, skiutleie, Ski inn Diner skicafè og heiskortutsalg på Skitorget ved påstigning til stolheisen. Populære Tyrihanstunet ligger også på vestsiden. Familieområdet KIDS Skitorget, ligger også her med flotte områder for barn og nybegynnere.

Mellomstasjonen - Østsiden byr på hytter og leiligheter hvor mange av enhetene har flott utsikt over Gudbrandsdalen og Lågen. På østsiden ligger GudbrandsGard hotell, Sport1 med skiutleie og skiservice, heiskortutsalg, Plaza skicafé, Koia afterski, Børson dagligvare, Fôr restaurant og løyper fra Gammelseterbakken i grønn til Olympiabakken i svart. Familieområdet KIDS GudbrandsGard ligger her, med to båndheiser, tallerkenheis, skogsløype og egen varmestue for barna. 

Ski inn og ut midt i naturskjønne Kvitfjell alpinanlegg

Med hytte eller leilighet i Kvitfjell har du et flott utgangspunkt for både en avslappende og aktiv ferie. I Kvitfjell er det naturen som gjelder og kan by på nydelig utsikt over Lågen og Gudbrandsdalen, omringet av natur på alle kanter.

I vintersesongen får du ski inn/ ski ut til Kvitfjell alpinanlegg fra de fleste av våre hytter og leiligheter. Her finnes det bakker for alle nivåer, fra grønne nybegynnerbakken til svarte løyper med olympisk standard. Opplev Kvitfjells magiske høyfjellstemning med snøkledde trær, koselige spisesteder og afterski.

På sommeren er det flotte turmuligheter både til fots og med sykkel. Med en halvtimes kjøretur når dere flere attraksjoner som Hafjell Bike Park og Hunderfossen i sør og Fron badeland i nord. Kort avstand til sentrum i Fåvang og landsbyen Ringebu.