sesongskort-student

Sesongkort STUDENT

Tags
Sesongkort STUDENT NO art

Student og glad i å stå på ski? Bestill sesongkort for student innen 15. okt og få kampanjepris.

Hvert år kjøres en studentkampanje på sesongkort med rabattert pris. Kjøper du ditt heiskort online innen 15.oktober får du laveste pris.

Etter endt kampanje 15. oktober, gjelder 20 % på sesongkort (Ordinærpris voksne er 5850,-).

Husk at du alltid får best pris ved å kjøpe heiskort online!  

Sesongkort gir deg frihet til å stå på ski når du ønsker, gå rett i heisen, slippe heiskortkø og en rekke fordeler. Kortet kan i tillegg brukes i Hafjell, Skeikampen og Sjusjøen. Se alle våre sesongkortfordeler her.

Prøv Hafjell Bike Park

Er du rask med kjøp av sesongkort i Kvitfjell, kan du bruke det allerede i høstferien i Hafjell - enten ved å ta en gondoltur opp på fjellet eller som heiskort i Hafjell Bike Park. Sesongkortet er gyldig fra 28. september.

Viktig info ved kjøp av sesongkort:

1. Axess - kortet /og wtp - nummeret er personlig ved kjøp av sesongkort, så husk å bruke samme kort som i fjor om dere fyller opp et sesongkort. 
2. Bruk Axess - kort med LSR - logo (Lillehammer SkiResorts) om du vil fylle opp ditt sesongkort og ha muligheten til å stå på ski i Hafjell, Kvitfjell, Skeikampen og Sjusjøen. Se bilde av LSR-kort. 
3. Sesongkort inkl. Axess kort må hentes ut i en av våre billettluker og gyldig studentbevis studieåret 2019-20 må fremvises.
4. Sesongkort og dagskort STUDENT gjelder for studenter ved norske universiteter/høgskoler og norske studenter som studerer i utlandet, t.o.m fylte 30 år. 

LSR logo sesongkort

Begge disse korttypene kan benyttes.