Kjetils gjestebud med Mathias Eik som gjest!

Dato: Lørdag 23 feb 2019

“Kjetils gjestebud – Lyden fra fjellet” fortsetter 23. februari på GudbrandsGard Hotell. Kjetil Bjerkestrand inviterer musikalske gjester og venner til å opptre sammen med han gjennom sesongen i Kvitfjell.

Kjetil Bjerkestrand får denne gangen besøk av Mathias Eik.

Velkommen!

Velkommen till nytt gjestebud den 23. februar klokken 19:30!

Kjetil Bjerkestrand forteller:

Jeg har den store glede å ha Mathias Eick som gjest den 23. februar. Mathias er en av Norges aller fremste improviserende musikere, har utgitt 4 plater på det internasjonale platemerket ECM, og reiser verden rundt med eget band.

Han spiller trompet, men vi hører han kanskje på andre instrumenter også denne kvelden. Kanskje til og med som sanger.

Jeg har samarbeidet med Mathias ved flere anledninger de siste årene, i 2017 hadde vi en konsert i Ringebu stavkirke og han medvirket på mitt bestillngsverk «Lyden av Vågen» i Kristiansund. Vi spilte sammen på åpningen av den internasjonale bokmessen i Frankfurt i høst, og vi skal spille morgenkonsert i Sagene kirke i februar. Vi har i det hele tatt arbeidet mye sammen de siste årene.

Vi er begge glad i det melodiøse, men liker at det er litt motstand. Det blir noen kjente temaer, foketoner, det blir en del av Mathias sitt nye materiale, noe av Kjetils repertoar, og noe fra de prosjektene som vi har felles.

Velkommen til «Kjetils gjestebud på GudbrandsGard Hotell!

Vis mer

Bestill nå

Available on: 23.02.2019
Aktivitet Totalpris

Om denne aktiviteten

  • Pris fra
    495 NOK
  • Prisinformasjon
    Per billett