Jubileumspakke Kvitfjell

7 april 2022 - 13 april 2022

Fra 8255 NOK

2 personer
Bestill nå

 

I anledning Kvitfjell sitt 30 års jubileum og jubileumshelgen 8-10 april, har vi satt sammen noen perfekte pakker for dere som vil komme å ta del i feiringen denne helgen! Dette blir en helg med masse arrangement i alle tre fjellsider, og en stor gratiskonsert på lørdag.

 

Våre jubileumspakker har overnatting på både Mellomstasjonen, Vestsiden og Varden. Så her kan man velge av både hytter og leiligheter, alle med direkte ski inn og ut. Velg det som passer dere best.

 

Gudbrandsgard Hyttegrend ligger på Mellomstasjonen og har nylig blitt totalrenovert. Dette er flotte hytter på 120 kvm med god plass, fullt utstyrt kjøkken, to bad og egen lesekrok i andre etasje. Perfekt for familier.

 

Yttersvingen ligger på Skitorget på Vest og er helt nytt. Her åpnet dørene denne sesongen, og bygget ligger direkte tilknyttet skibakkene på Vestsiden, restauranter, Skitorget med skiutleie og skiskole og sportsbutikk. Fra Yttersvingen kommer du deg enkelt med gondol også over til Varden, Kvitfjells tredje fjellside. På Yttersvingen kan du velge mellom en rekke enheter og muligheter som passer både for par og familier.

 

Varden Fjellandsby ligger på Varden og er som navnet sier, en liten grend med hytter. Her kan man enten bo i større hytter på to etasjer, eller på ett plan. Hyttene er romslige, så det er god plass, med flere bad og badstu i de fleste. Her kan man kjøre til døren, og skli rett ut i bakken. Like ved ligger også lett tilgjengelig flere kilometer med skiløyper som tar deg inn i Peer Gynts virkelige vinterrike.

 

Book dere en jubileumspakke i dag! Dette er en helg i fjellet dere ikke vil gå glipp av.

Fra 8255 NOK

2 personer

Overnatting

Sluttrengjøring

Sengetøy

Heiskort

Søk & bestill

Velg datoer for oppholdet ditt
Ankomstdato
Avreisedato
Velg antall reisende
Gjester
Build: 08.06.2022 17:58:13, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7898.cbischannel-26573.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index