Kvitfjell Skiskole vest.
Kvitfjell Skiskole vest.
Kvitfjell Skiskole
Kvitfjell Skiskole vest.

 

Barn 3-8 år

Linje symboler

JØKUL SKI & PLAY

En morsom aktivitet for barn fra 6 år som allerede kan stå på ski. Skileken varer i 120 minutter og barna vil være under tilsyn av en instruktør hele tiden. Ski & play er en perfekt lekbasert aktivitet for barn som ønsker å ha det moro på ski sammen med andre, er dere ute etter skiskole undervisning finnes det mange alternativer å velge mellom nedenfor. 

Jøkul Ski & Play tilbys følgende dager:

2 dager: Lørdag-Søndag kl.10:00-12:00 og 12:45-14:45
Oppmøte ved heis I, KIDS Skitorget


 

JØKUL MINI

Begynnerkurs for barn mellom 3 og 4 år der det trenes på å beherske utstyret; bremse, stoppe og svinge i en lett bakke. Undervisningen bygger på at barna skal ha det moro med ski på bena. Etter endt tredagerskurs er målet at barnet skal kunne ta skålheisen alene. Barna trenger ingen forkunnskaper når de starter, annet enn at de må være borte fra mamma og pappa i en time. 
NB: Oppmøte på Kvitfjell Vest - heis I, KIDS Skitorget / Oppmøte på Kvitfjell Øst - heis G, KIDS Gudbrandsgard på Mellomstasjonen. 


 

JØKUL GRØNN

Begynnerkurs for barn mellom 5-8 år der det trenes på å beherske utstyr, bremse, stoppe og svinge i lette bakker. Undervisningen er bygget på at barna skal ha det moro på ski. Målet med gruppeundervisningen er at barna skal komme opp i skålheisen så fort som mulig, og siden kjøre i lettere bakker.
Forkunnskaper: ingen, men barna skal kunne være borte fra mamma og pappa gjennom hele skileksjonen.
NB: Oppmøte på Kvitfjell Vest - heis I, KIDS Skitorget / Oppmøte på Kvitfjell Øst - heis G, KIDS Gudbrandsgard på Mellomstasjonen. 


 

JØKUL BLÅ

Lekbasert kurs for barn mellom 5-8 år som har kjørt litt på ski. Det trenes på å bli enda bedre på å svinge, bremse og stoppe i barnebakken slik at vi kan prøve et par av de andre bakkene i løpet av uken.
Forkunnskaper: barna skal kunne svinge, bremse og stoppe samt ta skålheis selv.
NB: Oppmøte på Kvitfjell Vest - heis I, KIDS Skitorget.


 

JØKUL RØD

Et avansert kurs for de minste, 5-8 år, der vi beveger oss ut på nye eventyr med variert skikjøring i alle bakker og terreng. Det handler om å finne sikkerhet, fart og rytme i skikjøringen, men det skal først og fremst være moro å stå på ski sammen.
Forkunnskap: barna skal på en kontrollert måte kunne kjøre i de fleste bakker og kunne kjøre t-krok alene.
NB: Oppmøte på Kvitfjell Vest - heis I, KIDS Skitorget.

Vi gleder oss til å gi deg skiglede!