Article

79 komfortable rom

GudbrandsGard Hotell kan tilby 79 moderne og velutstyrte rom

GudbrandsGard tilbyr 79 velutstyrte rom, hvorav alle kan benyttes som dobbeltrom. Rommene er innredet i stil med resten av arkitekturen på hotellet. De inneholder malte trevegger, parkett på gulv, flatskjerm-TV, gratis Wifi på hele huset, skrivebord, bad med toalett, dusj eller badekar. Noen av rommene har balkong. Senger og møbler har et norsk og eksklusivt preg. Ønskes flere sengeplasser, kan hytter og leiligheter i umiddelbar nærhet leies inn ved behov.

Hotellet tilbyr flere romkategorier: Twinrom, dobbeltrom, dobbeltrom med sovesofa, Juniorsuiter og suiter. To rom er tilpasset funksjonshemmede og hotellet har heis.

Dobbeltrom:
20 kvm, dobbelseng, skrivebord, TV, bad med dusj. 

Dobbeltrom

 

 

 

 

 

 

 

 

Twinrom:
20 kvm, to enkeltsenger, skrivebord,TV, bad med dusj. 

Twinrom

 

 

 

 

 

 

 

Familierom:
25 kvm, dobbelseng og sovesofa med plass inn til 2 barn, skrivebord, TV, bad med badekar.

Dobbeltrom

 

 

 

 

 

 

 

Juniorsuite:
30 kvm, dobbelseng sofa, bord og stoler (sofa kan brukes som sovesofa), skrivebord, TV, bad med badekar.

Juniorsuite

 

 

 

 

 

 

 

 

Suite:
50 kvm, soverom med dobbelseng og TV, oppholdsrom med sofa, bord og stoler (sofa kan brukes som sovesofa), himelseng, TV, skrivebord, bad med badekar.

Suite

 

 

 

 

 

 

 

Konferanse:
I konferanseavdelingen finner du flere store og luftige møterom for 2-250 personer. Vi har kongressal på 300 kvm, to store møterom og flere grupperom. Alle er innredet med moderne utstyr og trådløst nett og har utsyn eller utgang rett ut.