Hytter og leiligheter

Bjerkebu - Vestsiden

Solrikt beliggende i vei 3 på Vestsiden av Kvitfjell.

Nyoppført hytte med 3 soverom,1 bad, stue, loftstue og fullt utstyrt kjøkken. TV med surroundanlegg, vaskemaskin og tørketrommel er noen av hyttas fasiliteter. Peisovn i stue. Kort avstand til flotte langrennsløyper. Ski inn/ut til alpinbakken.

Bjønnliskaret 13 - Vestsiden

Koselig hytte beliggende på Kvitfjells Vestside med ski in/ski out.

Her finnes også langrennsløypene rett ved, og alt ligger til rette for lange dager med skiglede.

Nyt en deilig lunsj på vestsidens serveringssteder, eller ta turen innom hytta før skiene spennes på igjen!

Hytta har 3 soverom, 1 bad, badstue og 6-8 sengeplasser.

Bjønnliskardet 25 - Vestsiden

Liten og koselig hytte på Kvitfjells vestside. Ski in/ski out og langrennsløyper like ved.

Perfekt for en liten familie eller et par på tur. Hytta har 1 soverom, 1 bad og 4-5 senger.

Bjønnlitjønnvegen 33 - Vestsiden

Romslig, stilren og praktisk hytte på Kvitfjell Vest i Bjønnlitjønnvegen/Vei 4. ca 25 meter til skivei, som tar deg til løypenettet og alpinanlegget.

Lys, moderne og romslig hytte med stor terrasse og flotte solforhold. Perfekt for en eller flere familier. Stor hems innredet som koselig tv-krok med saccosekker.

Kristianbu - Vestsiden

Ny og flott hytte med beliggenhet rett i bakken på Kvitfjell Vest.

Hytta ligger ski inn/ski out med gode solforhold. Her kan du slappe av foran peisen eller ta en varmende badstue etter en lang dag i bakken. Hytta har også en loftstue med egen TV, perfekt for barna!

Kvitberget - Vestsiden

Koselig og smakfullt innredet hytte med fantastisk beliggenhet på Vestsiden.

Hytta er romslig og har kort avstand til bakker og løyper via skivei. Kombiner gjerne denne hytta med nabohytta, Bukkerittet, for flere sengeplasser.

Lierhytta - Vestsiden

Flott, hjemmekoselig hytte med beliggenhet øverst oppe i fjellet på Vestsiden.

Hytten består av 2 enheter, og det er delen til høyre som leies ut. God og romslig plass til 8-9 personer, 3 soverom,stue med spiseplass til 8 og åpen kjøkkenløsning. Bad med badstue. Kort vei til alpinbakken via skiveier. Det hører med carport til hytten.

Nirvana - Vestsiden

Fantastisk flott leilighet beliggende på Kvitfjells vestside, ca 970 moh.

Direkte tilgang til langrenn og bakker, perfekt for barn og voksne. Her kan du nyte solen absolutt hele dagen i moderne, tøff design. Leiligheten er innredet av de to kjente stylistene Grim Dansene og Mads Moe.

Panorama - Vestsiden

Ny og stilfull hytte med beliggenhet rett i bakken.

Denne hytta har alt du ønsker for et vellykket opphold i Kvitfjell. Flott hytte i stilfullt design med 4 soverom, 2 bad, badstue og ski inn/ski out.

Segelstadsetra - Vestsiden

Flotte leiligheter med fantastisk utsikt rett i bakken.

Her kan du ta på deg skiene rett utenfor døren, og på andre siden av bakken ligger Tyrihanstunet hvor du kan nyte deilige måltider.

Studio H - Vestsiden

Nye, funksjonelle leiligheter på Vestsiden.

Alle leilighetene er urbane og har samme inndeleing av rom, men inventar og farger kan variere.Noen av leiligheten har vaskemaskin og tørketrommel. Leilighetene har åpen løsning med stue/kjøkken i ett med sofabenk.Leilighetene ligger 50 m fra egen heis som fører deg videre inn i alpinanlegget.

Tiurmyra 5

Tiurmyra 5 er en perle på Kvitfjells vestside, med flott beliggenhet og høy standard.

I tillegg til lange dager i bakken, kan du også nyte tilværelsen på denne hytta sammen venner og familie. Hytta har 4 soverom, 2 bad, 1 separat toalett, badstue, 10-11 sengeplasser.

Basecamp leiligheter - Østsiden

Funksjonelle leiligheter solrikt beliggende midt i bakken ved barneområdet i Mellomstasjonen.

Moderne og lyse leiligheter med samme planløsning. Møblement kan variere noe i leilighetene. Her bor du nærme alt som skjer i Mellomstasjonen!

Enerstua

Koselig hytte ved Kvitfjellsetra. Her bor du rett ved løypene med ski inn/ski out og kan nyte den koselige atmosfæren på en tradisjonell hytte.

Hytta har 3 soverom, 1 bad, badstue og ligger sjenert til i terrenget. Perfekt beliggende med ski inn/ski out og langrennsløyper rett ved.

Gammelseteråsen - Østsiden

Koselige leiligheter beliggende på Gammelseteråsen.

Leilighetene er koselige og godt utstyrt med 3 soverom, 1 bad og badstue. Ligger ved siden av Tyrihans og Lyngsetra, for de som vil kominere flere hytter. Perfekt beliggende med ski inn/ski out og langrennsløyper rett ved. 

GudbrandsGard Apartment - Østsiden

Smakfullt innredet leilighet, med panoramautsikt utover skianlegget. Beliggende på Mellomstasjonen.

Leiligheten har 3 soverom og sengeplass til 7 personer. 1 bad med badstue og oppvarmet garasjeplass i kjelleren. Leiligheten har tilknytning til GudbrandsGard Hotell og har ski inn/ut.

GudbrandsGard Hyttegrend - Østsiden

Flott hyttetun rett ved alle fasiliteter på Mellomstasjonen.

Nærmeste nabo til GudbrandsGard Hotell der det er tilgang på treningsrom, basseng og restaurant. Perfekt utgangspunkt for skiferien både for store og små. Ski inn/ut.

Huset Granmo

Koselig lite 30-talls hus i Fåvang sentrum.

Her kan du bo i et levende museum fra 30-tallet. Garantert en spesiell opplevelse!

Huset er fullt utsyrt og har 1 soverom, 1 bad med badekar og 5 senger.

Kvitfjelltunet - Fåvang Sentrum

Hytte med god standard og gangavstand til Fåvang sentrum.

Alle hyttene består av 3 soverom, fullt utstyrt kjøkken i åpen løsning med stue, bad, boblebad og badstue. Begge hyttene er nyoppusset de siste årene.

Krystallen - Østsiden

Krystallen ligger ski inn/ut ved Mellomstasjonen i Kvitfjell, og er en perle for skientusiaster! Her bor du rett i løypa, med topp standard!

I tillegg til høy standard, lyse og fine leiligheter, har du kanskje Kvitfjells råeste utsikt i A-bygget. Krystallen egner seg godt for alle, også barn. Lett tilgjengelighet til bakken, GudbarndsGard Hotell og Koia rett på andre siden av bakken, heis og god belysning på kveldstid! Her er det ingen biltrafikk, da Krystallen ligger i en blindvei, og bilene parkeres i garasjen. Rolig område med alle fasiliteter innen rekkevidde!

Lysbu - Østsiden

Koselig og velutstyrt hytte beliggende på Hestknappen.

Hytta ligger perfekt til for både turer og skikjøring, den ligger ski inn/ut via skivei. Ca 700 meter til alpinbakken. Hytta ligger i blindvei slik at det er lite trafikk. Stor parkeringsplass som er brøytet på vinterstid.

Strandeseter - Østsiden

Her kan du nyte å bo på en ekte seter!

Strandeseter har vært i drift i lange tider, nå kan du nyte roen på denne setra som er fullstendig restaurert. Dette er to meget smakfulle hytter, med flott beliggenhet ved Mellomstasjonen. Utsikt over Rondane og Venabygdsfjellet. Strandeseter kan også leies sammen med Strandebu som er annekset. Langrennssporet finner du på andre siden av enga, mens alpinbakkene er en kort kjøretur unna.

Trudvang 3 - Østsiden

Klassisk og meget smakfullt innredet leilighet med god takhøyde, gir en romslig følelse.

Flott utsikt og beliggenhet rett ved bakken. Her har du langrennsløyer og alpinbakker rett ved.

Trudvang og Trymsheim - Østsiden

Leilighetsbygg bestående av 4 leiligheter i hvert bygg. Beliggende ved Mellomstasjonen.

2 tømmerhus med til sammen 6 leiligheter beliggende i hytteområdet som kalles Gammelseteråsen. Flott utsikt og med lett tilgjengelighet til alpin/turskiløyper.Leilighetene inneholder 4 soverom, 2 bad, badstue og stue med peisovn og åpen løsning til fullt utstyrt kjøkken med spiseplass

Søkeresultater: