Hytter og leiligheter

Segelstadsetra - Vestsiden

Flotte leiligheter med fantastisk utsikt rett i bakken.

Her kan du ta på deg skiene rett utenfor døren, og på andre siden av bakken ligger Tyrihanstunet hvor du kan nyte deilige måltider.

Kvitfjell Lodge - Vestsiden

Helt ny og smakfullt innredet leilighet som ligger ski inn/ut på Vestsiden.

Leiligheten har 3 soverom, 2 bad og badstue, samt romslig stue. Store vindu i stue som slipper inn mye sollys, terasse og stor flott peis. 

Basecamp leiligheter - Østsiden

Funksjonelle leiligheter solrikt beliggende midt i bakken ved barneområdet i Mellomstasjonen.

Moderne og lyse leiligheter med samme planløsning. Møblement kan variere noe i leilighetene. Her bor du nærme alt som skjer i Mellomstasjonen!

GudbrandsGard Hyttegrend - Østsiden

Flott hyttetun rett ved alle fasiliteter på Mellomstasjonen.

Nærmeste nabo til GudbrandsGard Hotell der det er tilgang på treningsrom, basseng og restaurant. Perfekt utgangspunkt for skiferien både for store og små. Ski inn/ut.

Studio H - Vestsiden

Nye, funksjonelle leiligheter på Vestsiden.

Alle leilighetene er urbane og har samme inndeleing av rom, men inventar og farger kan variere.Noen av leiligheten har vaskemaskin og tørketrommel. Leilighetene har åpen løsning med stue/kjøkken i ett med sofabenk.Leilighetene ligger 50 m fra egen heis som fører deg videre inn i alpinanlegget.

Krystallen - Østsiden

Krystallen ligger ski inn/ut ved Mellomstasjonen i Kvitfjell.

I tillegg til høy standard, lyse og fine leiligheter, har du kanskje Kvitfjells råeste utsikt i A-bygget.

Kvitfjelltunet - Fåvang Sentrum

Hytte med god standard og gangavstand til Fåvang sentrum.

Alle hyttene består av 3 soverom, fullt utstyrt kjøkken i åpen løsning med stue, bad, boblebad og badstue. Begge hyttene er nyoppusset de siste årene.

Trudvang og Trymsheim - Østsiden

Leilighetsbygg bestående av 4 leiligheter i hvert bygg. Beliggende ved Mellomstasjonen.

2 tømmerhus med til sammen 6 leiligheter beliggende i hytteområdet som kalles Gammelseteråsen. Flott utsikt og med lett tilgjengelighet til alpin/turskiløyper.Leilighetene inneholder 4 soverom, 2 bad, badstue og stue med peisovn og åpen løsning til fullt utstyrt kjøkken med spiseplass

Bjerkebu - Vestsiden

Solrikt beliggende i vei 3 på Vestsiden av Kvitfjell.

Nyoppført hytte med 3 soverom,1 bad, stue, loftstue og fullt utstyrt kjøkken. TV med surroundanlegg, vaskemaskin og tørketrommel er noen av hyttas fasiliteter. Peisovn i stue. Kort avstand til flotte langrennsløyper. Ski inn/ut til alpinbakken.

Hannabu - Vestsiden

Ny fin hytte som ligger ski inn/ut på Vestsiden.

Hytta har 4 soverom med sengeplass til 10 personer. Her finner du også 2 store bad og 2 stuer, samt fullt utstyrt kjøkken, peis og badstue.

Kvitberget - Vestsiden

Koselig og smakfullt innredet hytte med fantastisk beliggenhet på Vestsiden.

Hytta er romslig og har kort avstand til bakker og løyper via skivei. Kombiner gjerne denne hytta med nabohytta, Bukkerittet, for flere sengeplasser.

Lierhytta - Vestsiden

Flott, hjemmekoselig hytte med beliggenhet øverst oppe i fjellet på Vestsiden.

Hytten består av 2 enheter, og det er delen til høyre som leies ut. God og romslig plass til 8-9 personer, 3 soverom,stue med spiseplass til 8 og åpen kjøkkenløsning. Bad med badstue. Kort vei til alpinbakken via skiveier. Det hører med carport til hytten.

Nirvana - Vestsiden

Fantastisk flott leilighet beliggende på Kvitfjells vestside, ca 970 moh.

Direkte tilgang til langrenn og bakker, perfekt for barn og voksne. Her kan du nyte solen absolutt hele dagen i moderne, tøff design. Leiligheten er innredet av de to kjente stylistene Grim Dansene og Mads Moe.

Brennbakken - Østsiden

Hjemmekoselig hytte på Mellomstasjonen, med god plass.

Her er det 5 soverom og 9 sengeplasser. Det finnes to bad og badstue i hytta, samt peis. Hytta ligger ca 10 minutters gange fra alpinbakke og GudbrandsGard Hotell.

GudbrandsGard Apartment - Østsiden

Smakfullt innredet leilighet, med panoramautsikt utover skianlegget. Beliggende på Mellomstasjonen.

Leiligheten har 3 soverom og sengeplass til 7 personer. 1 bad med badstue og oppvarmet garasjeplass i kjelleren. Leiligheten har tilknytning til GudbrandsGard Hotell og har ski inn/ut.

Hansenhytta - Østsiden

Koselig, romslig og godt utstyrt hytte med nydelig utsikt. Beliggende ved Mellomstasjonen.

Deler av hytta er bygd over 2 plan og inneholder 4 soverom, 2 bad, boblebadekar, fullt utstyrt kjøkken, stor stue med peis og utgang til flott terrasse. Lett tilgjengelighet til løyper.

Lyngsetra - Østsiden

Koselig og meget godt utstyrt hytte beliggende på Gammelseteråsen.

Her er det ski inn/ut via skivei/langrennsløype. Hytta er meget smakfullt innredet og egner seg godt for ungdommer med flere TVer og iPod høytaler. Lyngsetra ligger i tun med Tyrihans som har spiseplass til 18 personer.

Lysbu - Østsiden

Koselig og velutstyrt hytte beliggende på Hestknappen.

Hytta ligger perfekt til for både turer og skikjøring, den ligger ski inn/ut via skivei. Ca 700 meter til alpinbakken. Hytta ligger i blindvei slik at det er lite trafikk. Stor parkeringsplass som er brøytet på vinterstid.

Nordre Strande - Målområdet

Flott og nyoppusset kårbolig, med en delikat blanding av gammelt og nytt.

Her er det plass til storfamilien eller vennegjengen. Boligen ligger nede ved målområdet, ca 300 m til alpinbakken.

Strandeseter - Østsiden

Her kan du nyte å bo på en ekte seter!

Strandeseter har vært i drift i lange tider, nå kan du nyte roen på denne setra som er fullstendig restaurert. Dette er to meget smakfulle hytter, med flott beliggenhet ved Mellomstasjonen. Utsikt over Rondane og Venabygdsfjellet. Strandeseter kan også leies sammen med Strandebu som er annekset. Langrennssporet finner du på andre siden av enga, mens alpinbakkene er en kort kjøretur unna.

Trudvang 3 - Østsiden

Klassisk og meget smakfullt innredet leilighet med god takhøyde, gir en romslig følelse.

Flott utsikt og beliggenhet rett ved bakken. Her har du langrennsløyer og alpinbakker rett ved.

Tyrihans - Østsiden

Koselig tømmerhytte beliggende i Gammelseteråsen.

Hytta er smakfullt innredet, delvis over to plan med ski inn/ut. Tyrihans ligger i tun med Lyngsetra, og er utstyrt med spiseplass nok til gjestene på begge hytter. Tyrihans har også egen spa-avdeling og avslappingsrom, så her ligger alt til rette for et herlig opphold.

Kristianbu - Vestsiden

Ny og flott hytte med beliggenhet rett i bakken på Kvitfjell Vest.

Hytta ligger ski inn/ski out med gode solforhold. Her kan du slappe av foran peisen eller ta en varmende badstue etter en lang dag i bakken. Hytta har også en loftstue med egen TV, perfekt for barna!

Søkeresultater: