Barnas Kvitfjell

Våre alle viktigste gjester er de yngste.


Kvitfjell er et paradis for barn like mye som voksne. Vi skaper skiglede i barneområdene på mellomstasjonen og på vestsiden. 

Barnas World Cup

Et nytt og morsomt tilbud til barna!


Den nye løypa ligger på Vestsiden av anlegget, i nærheten av det nye velkomstsenteret, serveringsstedet Tyrihanstunet, og barneområdet. 

Den minner i mangt og meget om den mer kjente utgaven på den andre siden av fjellet – den har porter, sikkerhetsnett, tidtaking, kamera. Men – den er en utfordring først og fremst for de minste alpinistene.

Snørøverland

I Snørøverland på mellomstasjonen kan du testsitte Snørøverskuteren, sjekke ut Snørøverkanonen og drikke varm saft i Snørøverfortet.


Kvitfjell er et paradis for barn like mye som voksne. Vi har barneområder både på mellomstasjonen og på vestsiden. Her kan du også varme kalde fingre og tær, tegne og høre på musikk. De tøffeste kan ta seg en tur i Snørøverskogen eller prøve ut junior utforløypa som blir satt opp hver lørdag i skiskolebakken.

Junior skipatruljen

Jobben uten ansvar, med frynsegoder!


Alle barn kan hver dag i sesongen fra Snørøverland åpner bli med i Junior Skipatruljen - jobben uten ansvar med frynsegoder! Uniform og utstyr kan hentes i heishuset i barnebakken på vestsiden eller i heishuset i Snørøverland. Kom tidlig, for her er det førstmann til mølla som gjelder. Dette er verdens kuleste jobb!

Barneområdet på vestsiden

Åpent, solfylt område med heiser og bakker tilpasset de yngste.


Barneområdet på vestsiden er åpent og fint. Her har vi både båndheis og tallerkenheis. Det blir laget en sittegruppe av snø som fungerer som grillområde. Grillkull, tennvæske og fyrstikker vil til en hver tid være tilgjengelig i heishuset i barnebakken. Ellers blir det satt opp figurer og elementer for skilek for de minste hver dag. 

Det vil også være mulig å låne akeutstyr. Går du av tallerkenheisen og tar til venstre, finner du to kule skogsløyper.

Nytt på vestsiden er at Skitorget er på plass. Her er det heiskortutsalg, sportsbutikk, skiutleie og servering. Det gir bedre toalettmuligheter for barnefamiliene som ferdes i barnebakken.

Søkeresultater: