Barnas Kvitfjell

Våre alle viktigste gjester er de yngste.

Kvitfjell er et paradis for barn like mye som voksne. Vi skaper skiglede i barneområdene på mellomstasjonen og på vestsiden. 

Junior skipatruljen

Jobben uten ansvar, med frynsegoder!

Alle barn kan hver dag i sesongen fra Snørøverland åpner bli med i Junior Skipatruljen - jobben uten ansvar med frynsegoder! Uniform og utstyr kan hentes i heishuset i barnebakken på vestsiden eller i heishuset i Snørøverland. Kom tidlig, for her er det førstmann til mølla som gjelder. Dette er verdens kuleste jobb!

Junior Skipatruljen er Kvitfjells bande som er med på å holde øye med skianlegget. Alle dager har du mellom 4 og 12 år muligheten til å jobbe så mye du vil i Junior Skipatruljen. Utstyr og uniform kan hentes i Snørøverland hver morgen. Barna kjører uniformert på eget (foreldrenes) ansvar rundt i anlegget og kan kommunisere med andre Junior Skipatruljører gjennom "bråkie talkies" og har f. eks mulighet til å avtale eksklusive kakaotreff for å oppdatere hverandre om hva som skjer. Uniformen består av en spesialdesignet vest, en førstehjelpskit, bråkie talkie, klistremerke og et fordelskort som gir eksklusive fordeler på varm drikke på Koia, Tyrihans, Gudbrandsgard Hotell og Kvitfjell Hotell. Utstyret leveres inn igjen når skidagen er over. Det er to kriterier for å søke på jobben: skivettregler må læres og hjelm må brukes.

Snørøverland på mellomstasjonen

Ford dem som vil ha det gøy mens de lærer å stå på ski

I Snørøverland på mellomstasjonen kan du testkjøre snørøverskuteren, sjekke ut snørøverkanonen og drikke varm saft i Snørøverfortet. Her kan du også varme kalde fingre og tær, tegne og høre på musikk. De tøffeste kan ta seg en tur i snørøverskogen eller prøve seg i snørøverparken. Det vil alltid være muligheter for å grille i Snørøverland. Grillkull, tennvæske og fyrstikker er alltid tilgjengelig i heishuset. Hver dag blir det satt op morsommere elementer som hopp, figurer og porter til leg og læring. 

 

Snørøverland består av en båndheis og en tallerkenheis, snørøverskogen, snørøverparken, skiskolebakken, snørøverbakken og Snørøverfortet, en liten varmestue. 

Barneområdet på vestsiden

Åpent, solfylt område med heiser og bakker tilpasset de yngste.

Barneområdet på vestsiden er åpent og fint. Her har vi både båndheis og tallerkenheis. Det blir laget en sittegruppe av snø som fungerer som grillområde. Grillkull, tennvæske og fyrstikker vil til en hver tid være tilgjengelig i heishuset i barnebakken. Ellers blir det satt opp figurer og elementer for skilek for de minste hver dag. 

 

Det vil også være mulig å låne akeutstyr. Går du av tallerkenheisen og tar til venstre, finner du to kule skogsløyper.

Nytt på vestsiden er at Skitorget er på plass. Her er det heiskortutsalg, sportsbutikk, skiutleie og servering. Det gir bedre toalettmuligheter for barnefamiliene som ferdes i barnebakken.

Søkeresultater: