Nyheter

Hafjell Bike Park satser videre på barnefamiliene

Hafjell Bike Park er Norges største og beste anlegg for heisbasert nedoversykling. Denne sesongen utvikles tilbudet for barn og nybegynnere.
0 0 0

Slik starter du med downhillsykling

Mange tenker på downhillsykling som en ekstremsport, noe det også kan være, men det er i utgangspunktet ikke skummelt i det hele tatt for nybegynnere. Du kan leie alt utstyret du trenger, og om du ønsker det kan du også bli med på vårt nybegynnerkurs.
0 11 4.1

Første gang i Hafjell Bike Park

Mange er usikre på hvordan man skal gå frem første gang man besøker Hafjell for å prøve downhillsykling. Det kan virke som en skremmende aktivitet for mange, noe det ikke trenger å være. Her får man leid proft utstyr, og våre ansatte hjelper deg til å komme i gang. Vi har løyper som passer for alle ferdighetsnivå, og det skilles mellom maskinbygde og stiløyper. De maskinbygde løypene er planert, og inneholder doseringer og moro som samsvarer med graderingen. Skogsløypene/stiene inneholder mer stein, røtter og naturlige tekniske utfordringer. Les videre for en innføring i hvordan man bør gå frem første gang man prøver denne aktiviteten.
0 0 2

Hafjell satser bredere på sommer

Et bredere familietilbud og et stisykkelnett uten like vil befeste Hafjells posisjon som Norges fremste sykkeldestinasjon.
0 0 0

Søkeresultater: