Junior Skipatruljen Kvitfjell

Alle barn kan hver dag i sesongen fra Snørøverland åpner bli med i Junior Skipatruljen - jobben uten ansvar med frynsegoder! Uniform og utstyr kan hentes i heishuset i barnebakken på vestsiden eller i heishuset i Snørøverland. Kom tidlig, for her er det førstmann til mølla som gjelder. Dette er verdens kuleste jobb!

Junior Skipatruljen er Kvitfjells bande som er med på å holde øye med skianlegget. Alle dager har du mellom 4 og 12 år muligheten til å jobbe så mye du vil i Junior Skipatruljen. Utstyr og uniform kan hentes i Snørøverland hver morgen. Barna kjører "uniformert" på eget (foreldrenes) ansvar rundt i anlegget og kan kommunisere med andre Junior Skipatruljører gjennom "bråkie talkies" og har f. eks mulighet til å avtale eksklusive kakaotreff for å oppdatere hverandre om hva som skjer.

Uniformen består av en spesialdesignet vest, en førstehjelpskit, walkie talkie ("bråkie talkie"), klistremerke og et fordelskort som gir eksklusive fordeler på varm drikke på Koia, Tyrihans, Gudbrandsgard Hotell og Kvitfjell Hotell. Utstyret leveres inn igjen når skidagen er over.

Det er to kriterier for å søke på jobben: skivettregler må læres og hjelm må brukes.

Alle kan delta i Jr. Skipatruljen alle dager hele sesongen fra Snørøverland åpner i november.

Aktiviteter

Online booking

Total-
Ett heiskort - to anlegg